Jump to content

fantaa

Junior
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  maak een keuze
 • First name
  jevad
 • Last name
  sejdic
 • Email
  jevad@Live.nl
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen

Company info

 • Location
  tilburg
 1. ja dat hebben we maar me partner vind het geen goed idee meer om onze voortgang te delen. probeerde ook om deze post te verwijderen sinds hij het duidelijk aangaf dat ie het niet meer online wilt hebben maar zo te zien kan dat niet? sinds u een mod bent weet u waarschijnlijk hoe dat moet?
 2. beste Herman, dank u wel voor uw mening. ik hoop dat anderen alsnog advies en tips zullen geven,ben redelijk nieuw in het ondernemen al jullie advies en meningen ook negatief zal mij zeker helpen als ondernemer.
 3. dankje wel voor al de tips! zal hier zeker nog eens goed over na denken.
 4. een app zou inderdaad handig zijn, maar omdat we natuurlijk beginnen zonder bekendheid is het denk nog niet nodig misschien na een maand of 3 dat een app zou helpen. en u bedoelt met vrije aflevermomenten dat als we om 18:00 open gaan dat ze een optie hebben dat het pas op 00:00 bezorgd word toch?
 5. ik zal geen flessen lachgas verkopen maar verpakkingen met 50 patronen die 500 gram wegen per verakking. raadt u aan om te starten met een kleine bezorggebied of zoude we gelijk met een grote bezorggebied starten? sinds we alleen scooters hebben om te bezorgen en nog geen auto zie ik dat, dat een probleem kan zijn.
 6. dank je wel voor je handige tips. zullen zeker van pas komen. we hebben afgesproken dat we elke 6 uur afwisselen, dus hij van 18:00 to 12:00 and dan neem ik het vandaar over en neem hij de bestellingen op en zet ze klaar. en u praat over stokbrood bedoelt u dan in verpakking of warm gebakken?
 7. momenteel beheren wij een andere webshop waar we online in-game geld verkopen, hier bij hebben we ook mensen in dienst dus hoeven we zelf niets te doen, want we hebben een manager die de leidinggevende is als wij er niet zijn. onze inkomst bron is dan ook voornamelijk van die website. we zijn bereid om een stap terug te nemen van die project want we willen graag een andere onderneming starten. we hebben beide geen fulltime en studeren ook niet dus zijn we beide 24/7 beschikbaar.
 8. nee we zijn van plan on vanaf 18:00 to 06:00 open te blijven, maar als alles vlotjes loopt zouden we de openingstijden altijd kunnen veranderen.
 9. beste Bob, ik zie dat u ook website's bouwt zou u mij misschien een privébericht willen sturen zou u graag willen vragen of u interesse hebt om een website voor mij te bouwen en hvl het allemaal gaat kosten.
 10. dank je wel voor je advies dat zal ik zeker doen wanneer ik alles op papier heb
 11. dat gaat zeker werken. als ik daar geen oplossing voor kan vinden kan ik maar beter niet beginnen 😜
 12. dat zou ik graag willen doen heb ook al geprobeerd om contact met ze op te nemen maar dat is helaas niet gelukt ze zijn niet meer actief.
 13. beste Bob, ja we zullen 1 grote koelkast kopen waar ongeveer 100 a 200 blikjes in kunnen passen. en ja we zullen ook een minimaal bedrag instellen voor als mensen bestellen het zal denk worden of 15 euro de minimale en 2,50 bezorg kosten.
 14. Beste mensen van higherlevel Mijn collega en ik hebben sinds kort een gesprek gehad dat begon als een grap en is nu een idee geworden het ging over om een online nachtwinkel te openen. we hadden er over om een website te maken en frisdrank, alcoholische drank, snacks en slagroompatronen te verkopen tenminste als dat allemaal volgens de wet mag. Hoe en waarom wij op deze idee kwamen vraagt u zich af? We zijn 19-20 jarige dus zijn meestal tot laat wakker en als we in de nacht online drinken willen bestelen of alcoholische drank is dat onmogelijk, want er zij hier geen nachtwinkels die bezorgen. Er waren 2 online nachtwinkels die bezorgden maar die zijn al sinds een jaar ermee gestopt en ik denk dat het is omdat ze zich niet aan de afspraak hielden met de klant en omdat ze slecht hun werk deden en er staan klachten op hun googel review. Dus nu omdat er geen online nachtwinkel meer is denken ik en mij collega het perfect is om eentje te open omdat we dan de enige in Tilburg zullen zijn die bezorge Hoe wij het willen aanpakken is als volg. Het enige wat we nodig hebben in mij perspectief is een werkende website en een opslagruimte. We hebben al geprobeerd om zelf een website te maken maar het ziet er te amateurachtig uit. We zijn opzoek naar een professionelen website designer die een website zal maken en ook online zetten. Voor opslagruimten hebben we gekozen om het bij mij in huis te doen sinds ik een best groot kamer vrij heb staan. Kosten? we hebben besloten om 5k te investeren hierin als het zou moeten kan er ook meer geïnvesteerd worden, maar naar mij perspectief is 5k meer dan genoeg sinds ik alleen consumptie hoef te kopen en iemand moet betalen om een website te maken. we bezorgen op onze scooters sinds we allebei een scooter hebben is dat denk het makkelijkst en het goedkoopst met een 10 euro volle tank rijden we 3 dagen. Mijn vragen. Met welke wetten moet ik regeling nemen? Moet ik me zelf inschrijven in het kvk? Mag ik drank en slagroompatronen online verkopen? Is dit realistisch gezien een goed plan? Waar zou ik mee moeten oppassen? Heb ik een bepaald certificaat of diploma voor dit nodig? Is dit wel allemaal legaal wat ik hier wil doen? Met vriendelijke groette de heer fantaa 😜
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept