Jump to content

Herman Moes

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  51 >
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  innovatief ondernemen
  internationaal ondernemen

Company info

 • Location
  Utrecht
 1. dat klinkt lastig, ik zou dat niet zomaar doen, daarmee krijg je naast een producent ook nog een tussen persoon die de macht heeft over de lokale productie. ik zou meer duidelijkheid willen zien van hem als investeerder, maar dan alleen aandeelhouder voor de aziatische markt, dus geen aandeelhouder van de rest. je kan makkelijk een lokale business opzetten daar. Financieel ook aantrekkelijker. Bij mij is het precies andersom, ik heb de macht over de volledige sales buiten Taiwan . Hij mag alles houden binnen de lokale markt.
 2. Beste Noora, Ik laat zelf ook dingen produceren in Taiwan, tot nu toe zonder problemen. De afgelopen 6 jaar hebben ze zich geheel aan het contract gehouden.
 3. Beste Higherlevel mensen, Ik heb een programma ontwikkeld voor asset managment binnen de gezondheids zorg. Geen ERP maar focus direct op de verplichte onderhouds eisen voor medische apparatuur. Ik zoek iemand die advies kan geven uit de branch om dit verder door te zetten naar Nederland een/of Europa. Op dit moment draait het programma als trial al ruim 6 maanden op 5 locaties buiten de EU zonder 1 melding van problemen. \
 4. Tsja, als dit de reden is om ze te leveren, geef ik geen assistentie of advies meer, zou ik anderen ook afraden.
 5. Leuk idee. Begin met een survey te houden on de omgeving of de vraag er is. kan ook met een online survey monkey. 2 man als ondernemer: wie gaat bezorgen, wie neemt de orders aan, app ontwikkeling zodat mensen kunnen bestellen. Slagroom: denk dan aan verse, verhuur een spuit er bij andrs is het slap voordat je aankomt. transport: afhankelijk van de afstanden, electische bakfiets met koelboxen er op? of gekoelde dometica boxen met accu? grote koelkasten, drank vergunning. Denk ook aan nootjes, chips, stokbrod, kruidenboter en dergelijke als extra.
 6. Ondernemen is een vak, ik ben mede eigenaar geweest in 2 sucsessvolle restaurants met verschillende concepten. Zakelijk belangen, de marketing en de creatieve opzet en presentatie is net zo belangrijk als een goed menu. Ik ben best geinteresseerd om mee te denken. In welke regio?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept