Jump to content

bakkertjemaart

Newbee
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by bakkertjemaart

 1. Beste forumleden,

   

  Even voorstellen, ik ben Maarten Guijt en samen met mijn vader en broer runnen wij een ambachtelijke brood en banketbakkerij. Onze specialiteiten zijn onze verjaardagstaarten. Geen aparte smaken of bijzondere vormen maar constante kwaliteit en gewoon een goed, vers en lekker gebakje. 

  Onze bakkerij is in Katwijk, daar komen ook 95 procent van onze klanten vandaan. Er zitten soms weekenden tussen dat we meer dan 100 verjaardagstaarten verkopen. Dit is dan ook bijna alleen aan klanten uit Katwijk. 

  Nu denken wij een kans te zien om ook buiten Katwijk onze taarten te gaan verkopen. Een tweede winkel ergens anders is voor ons nog geen optie. Wat ons leuk lijkt is om in de omliggende plaatsen taarten te bezorgen. De juiste manier om klanten te krijgen is denken wij om een soort van taarten winkel online te hebben, helaas hebben wij daar de kennis niet voor als eenvoudige bakkers.

  Daarom zijn wij op zoek naar iemand die met ons een samenwerking hierin wil aangaan. Op internet lees ik vaak de term dropshipping. Wij zoeken iemand die de taarten verkoopt en vervolgens aan ons de order door geeft zodat wij de bestelling kunnen leveren. Vervolgens krijg jij dan een percentage van de gemaakte omzet. 

   

  Is er iemand die interesse heeft om hier eens over te praten dan hoor ik het graag :)

   

  groetjes,

   

  Maarten Guijt

  Katwijk

   

   

   

EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept