Jump to content

Mond&Meer

Newbee
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 1. Ik bedoel de investerings aftrek (het woord werd aangepast door de T9 naar investerings korting 😊), kia, eia en de mia. Het is alleen een elektrische personenauto, dus de eerste twee niet van toepassing en de laatste misschien wel?
 2. Dank jullie voor de feedback! ik heb ook begrepen dat de auto op de balans moet en in 5 jaar afgeschreven wordt. Dit afschrijven betekend dus dat de waardevermindering van de winst afgetrokken wordt, correct? en ik las dat er ook nog een investeringskrediet mogelijk is?
 3. Dag allemaal, ik heb van tevoren dit topic doorzocht maar mijn geval helaas niet kunnen vinden, vandaar deze vraag; Ik sta op het punt een financial lease af te sluiten op een bedrijfsauto. Mijn eerste vraag is: moet ik de btw fysiek betalen of kan dit “business to business op 0 gezet worden” ... ik omschrijf het misschien niet in de goede terminologie, maar mijn situatie is dat ik geen btw aangiftes hoef te doen met mijn bedrijf, de dienst (mondhygiĂ«ne) die ik lever is namelijk btw vrij. liefst wil ik natuurlijk geen btw hoeven te betalen omdat dit extra administratie oplevert. Ps. Na de looptijd wil ik de auto weer inruilen en een nieuwe lease afsluiten, dus de auto komt niet in privĂ© bezit.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept