Jump to content

Koriander123

Newbee
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Koriander123

 1. Inmiddels weer een mailtje gekregen na lange tijd.

   

  Wij hebben u meerdere malen getracht te bereiken en tot een oplossing te komen omtrent de openstaande vordering die u heeft bij MKB OP REIS, echter heeft u geen gehoor of geen medewerking getoond. Gezien inmiddels de buitengerechtelijke fase is verstreken, zullen wij overgaan tot onderstaande.

  Wij betreuren het ten zeerst om u onderstaande maatregelingen/vervolgstappen te moeten mededelen;

   

  Wij zullen u en uw onderneming aan melden bij het Centraal Meldpunt Nederland als wanbetaler.

   

  Wij zullen op verschillende platforms de melding plaatsen over onze ervaring en mening over u en uw bedrijf.

   

  Wij zullen op klachten sites vermelden dat u en uw onderneming zich niet aan afspraken houdt.

   

  Wij zullen een brief schrijven naar de DND (De Nationale Bank), waarin wij zullen aantonen dat u zich niet heeft gehouden aan uw betaalplicht.

   

  Wij zullen een melding maken bij de Fraudehelpdesk omtrent uw onderneming.

  Wij zullen een actie starten waar we andere ondernemingen voor u en uw onderneming waarschuwen op verschillende sociale media platforms.

   

  Al deze stappen zullen we volgens de wet en regelgeving van de AVG verrichten. Onderstaande NAW gegevens zullen hiervoor gebruikt worden;

   

  (Mijn gegevens maar die zijn privé)

   

  Mocht u zich willen houden aan de met u gemaakte afspraken en bovenstaande maatregels voorkomen, willen wij u nogmaals in de gelegenheid stelen om het openstaande bedrag van € 481,58 voor 06-04-2020 te voldoen op rekeningnummer NL17ABNA0849413249 t.a.v MKBDIENSTEN BV onder vermelding van uw factuurnummer 2020.01835.  

  Indien er uiterst op 06-04-2020 de betaling niet is ontvangen zullen bovengenoemde stappen in werking treden en zal uw dossier uit handen worden gegeven voor de rechtsprocedure. U zult aansprakelijk gesteld worden voor de bijkomende gerechtelijke kosten zoals advocatenkosten, deurwaarderskosten en dagvaardingskosten.

  Vanwege de huidige situatie omtrent het Corona virus zijn wij tijdelijk telefonisch niet bereikbaar. Mocht u een vraag of opmerking hebben omtrent bovenstaande kunt u mailen naar info@mkbdiensten.com.

   

  Met vriendelijken groeten,

   

  B. de Boer

   

   

  Hebben jullie al wat heftiger meegemaakt?

EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept