Jump to content

MaykelvP

Junior
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 1. Hoi Highio, hoe bedoel je informeer of adviseer je potentiële klanten ? Die vraag is er genoeg ik word elke dag nog gebeld. maar heb er op het moment niks aan. En de potentiële klant komt daarna pas. mijn bestaande afspraken worden automatisch opgeschoven deze en komende periode. Bedoel je om gewoon aan het werk te blijven? Ik snap je vraag niet helemaal. want dat is geen optie. Verhuurder wilt zijn huur gewoon. maar buiten dat, particulier gaat ook gewoon alles door. alles wat mogelijk is heb ik gedaan of geregeld. nogmaals omzet daalt met 100%. bijstand voor drie maanden is ook nog maar afwachten wat daar uit komt. Wat eigenlijk niks voorstelt als je bedenkt dat die 4000€ tegemoetkoming (waar ik/wij tattoo artiesten) ook gewoon RECHT op hebben niet meetelt. Dat bedrag is te besteden voor het hoognodige en hoe je het zelf wenst te gebruiken. uitstellen? dat probeer ik juist niet te doen. uitstellen en dan later met een periode zitten waarbij alles drie keer terug betaald moet worden? terwijl het misschien net niet nodig hoeft te zijn als we gewoon krijgen waar we recht op hebben. Wij hebben ons gezin. Waarvan Ik de kostwinner ben. Ik doe wat ik kan. ik waardeer ook zeker het meedenken ✌🏽. Ik vind het oneerlijk dat het vergeten of gewoon genegeerd wordt. Ik denk ook dat ik dan niet alleen voor mezelf praat. mvg, Maykel.
 2. Ik had verkeerd gekeken @Tatztatz Ik vraag me af of dit nog gehoord gaat worden. Kan toch niet zo zijn dat wij vergeten worden. Ik vind het schandalig, en onacceptabel. Ik gun het eerlijk iedereen van harte. Maar (Vergelijking) dat winkeliers die nog altijd de keus hebben open/gesloten eerder gezien (geholpen) worden dan tattoo shops die verplicht moeten sluiten en overduidelijk een contact beroep is vind ik het triest! Inkomen stopt met 100%. Huur pand vandaag weer betaald. Verzekeringen (Niet goedkoop), tel, Gas en Electra etc,... rekeningen lopen gewoon door. Eerst zien dan geloven zeg ik altijd. maar zo zie je wel weer. Gisteren dacht ik al; hoe gaan ze dat toevoegen overige dienstverlening Code staat niet voor 1 specifiek beroep. Wie zijn wij dan 🤔
 3. Hoi Tatztatz, Ik zie hier wel dat overige dienstverlening word aangegeven zonder de volledige Code. Voorheen stond dat er nog niet.
 4. Goedemorgen, zo te horen ben ik niet de enige. Idd ik bedoel ook 96.04 -9609 Ik zal dalijk eens bellen. Kreeg ook al het sterk vermoeden dat het hier gaat om een te onoverzichtelijk sbi. Ik zal na aanleiding van het telefonisch gesprek. mijn ervaring met jullie delen. Mvg, Maykel
 5. Hoi Maxn, Bedankt voor de reactie. Dat had ik inderdaad ook gelezen dat het met andere woorden: later nog aangepast kan worden. Dankjewel voor de info. Ik ga morgen maar eens bellen. Mvg, maykel.
 6. Hoi TwaBla, bedankt voor je reactie. Ik heb een Tattoo Shop. Ik heb letterlijk 2 klanten gehad sinds de uitspraak over de 1,5 meter afstand werd uitgesproken. totale onmacht. ik hoefde niet te sluiten (net zoals kappers schoonheidsspecialiste etc,) 23 maart dus wel moeten sluiten. Het was zelfs na de uitspraak tijdens de persconferentie toen nog niet helemaal duidelijk voor mij. ik kwam er dus achter dat mijn vak bij de sector uiterlijke verzorging hoort. men die sector behoorde tot de zaken die per direct moesten sluiten. Ik ging er echt van uit dat ik recht had op de Noodloket subsidie. De sib codes gaan door tot 09.04. De sib code van mijn zaak is 0906 alles wijst erop dat ik er recht op heb maar mijn sib code (overige dienstverlening) staat er niet bij. mij vind het heel vreemd. Ondanks dat ik aan alle voorwaarden voldoe en er echt van uit ging dat ik er recht op had. Mvg, Maykel
 7. Goede avond, Mijn naam is Maykel. Ik vraag me af of iemand in dezelfde situatie ik zit. mensen die mij advies of uitgebreider uitleg kunnen bieden dank ik hartelijk. Vanaf de 1,5 meter afstand regeling van kracht is (de uitspraak van het advies) hebben de meeste van mijn klanten hun afspraak bij mij gecanceld. Na de uitspraak van maandag avond (23 Maart) moest ik de zaak sluiten. Ik voldoe aan alle voorwaarden. Toen ik vanavond de sbi code check deed stond die van mij er niet bij. Bedankt alvast. mvg, Maykel.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept