Videoooo

Junior
  • Aantal berichten

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke info

  • Jij bent:
    ondernemer in spe
  • Voornaam
    Jan
  • Achternaam
    Jansen

Bedrijfsinfo

  • Plaats
    Limburg

Visie op

  • Ik zoek mensen die
    Produceren

Videoooo's trofeeën

  1. Lastig, als ik dit wist had ik mij hier denk ik al juist proberen op te verbeteren…
  2. Nou wat ik wel eens van andere videografen hoor is dat 2 tot 3 duizend euro voor een video bij hun niet veel geld meer is. Het meest uitgebreide pakket was bij mij 1400 euro. Voor een aantal lijkt het dus makkelijk bedrijven te vinden waarbij het bij deze bedrijven 1000 euro meer of minder niet uitmaakt.
  3. Ik probeer vaak wel te bekijken wat voor soort klanten interesse in mij zouden hebben. Denk aan vakantieparken voor eventuele drone video’s, poppodia voor concertvideo’s etc. qua verkoopkennis enige ervaring maar nog zeker veel te leren.
  4. Ik probeer een inschatting te maken hoe ik waarde kan toevoegen aan een onderneming. Dit probeer ik in een mail altijd voorop te stellen. Hierna bied ik de “oplossing” oftewel mijn service aan.
  5. Mailen, gratis video’s gemaakt, Linkedin connecties, veel instagram en Facebook gepost en ga nog maar door
  6. Dag allemaal, Sinds een aantal maanden ben ik serieus actief als videograaf. Nu is het voor mij nogal lastig om tot genoeg betalende klanten te komen. Een aantal weten wel de weg naar mij te vinden maar wat mij betreft kan er nog een hoop bij. Wat zou voor jullie een goede manier van acquisitie om klanten te vinden die behoefte hebben aan goede video's? Ik heb al een redelijk portfolio vind ik zelf en ook al redelijk wat gratis werk gedaan. Alleen ik wil er meer betaalde opdrachten bij.
  7. Dag StefanO, Bedankt voor je tip, ik ga er mee aan de slag. Alleen een inschatting maken op lange termijn lijkt me nogal lastig omdat ik niet weet hoe snel het product wordt opgepakt etc. Maar in ieder geval ga ik met je tip aan de slag, bedankt!
  8. Dag Allen, Ik heb een aantal weken terug een prijsopgave gekregen wat betreft Saté. Naar mijn idee wordt er voor een verpakking + etiket en sticker ongeveer 1 euro per stuk gevraagd. Dit bij een afname van 1000 bakjes van 365 gram. Is dit een te hoge prijs wat betreft alleen verpakking of is dit een schappelijke prijs? Is het tevens verder altijd verstandig om een tegenbod te doen, en hoe ver onder de aangeboden prijs moet ik gaan zitten? Zijn er verder andere zaken die van belang kunnen zijn en die hierin meegenomen moeten worden? Hoop op een paar wijze antwoorden.
  9. Dag, Aangezien ik van diverse hoorde dat het goedkoper is om voedingsmiddelen in Duitsland te produceren ben ik benieuwd naar wat mensen hier op het forum erover zeggen. Ben namelijk opzoek naar een private label fabrikant voor voedingsmiddelen. Als iemand advies heeft voor een goede fabrikant hoor ik het graag. Maar de belangrijkste vraag? Is het in het algemeen, dus gemiddeld genomen, goedkoper om in Duitsland voedingsmiddelen te laten produceren dan in Nederland?
  10. Als je nog een potje wilt proeven, stuur even je adres etc. Dan kijk ik of ik er een op kan sturen.
  11. De wijze van bereiding, de ingrediënten en voornamelijk de smaak. Hij is niet zo zoet als de andere sauzen. Ik heb het al vaker gemaakt voor vrienden en familie, zij vonden het altijd heerlijk en vonden het een van de beste in hun soort. Omdat ik grootschalig wil beginnen komt door een aantal dingen. - ten eerste geloof ik er in - Mijn kennis over de voedselveiligheid en het evt. verlengen en regelen houdbaarheid etc. was mij nogal onbekend. - Gebrek aan ruimte Verder zijn er een aantal dingen die mij makkelijk leken om uit te besteden, zowel het verpakken en de verschillende soorten in maten als het regelen van de houdbaarheid en voedselveiligheidseisen. Naarmate meer actief te zijn en meer research te doen ben ik in bepaalde dingen wel al wijzer geworden. In ieder geval al bedankt voor dit wijzer worden.
  12. Qua recept moet alleen nog naar houdbaarheid gekeken worden. Verpakking, Logo etc. ben ik mee bezig.
  13. De kostprijs is nog excl. verpakking etc. De prijs waar ik op uitkom zijn de productiekosten voor 500 gram saus. Wanneer ik ga leveren hangt nog af op welke manier ik het ga aanpakken. Heb een aantal goede tips gekregen waar ik wat mee kan. Ook huidige crisis speelt natuurlijk een rol.
  14. Allereerst bedankt voor je informatie en tips waar ik zeker wat mee kan. Alleen vraag ik me af of ik dan niet met onderstaand te maken krijg. Waar @Ron van der Kolk over schrijft. ''Als je dat in je eentje gaat doen, gaat het verwerven van markt wel heel langzaam. Ik denk dat de kosten van de arbeid dan niet opwegen tegen de opbrengst van de lokale naamsbekendheid. Ondertussen heeft de concurrentie alle tijd om met een alternatief te komen en jou de pas af te snijden. Voor je het weet ligt er een goedkope versie in alle Aldi's van Nederland en adverteren ze op televisie, terwijl jij nog alleen in een hoekje staat weg te tochten op de dinsdagmiddagmarkt van Schubbefrutteveen. '' in ieder geval bedankt! @De Ketchupmaker
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.