Jump to content

satéboer

Junior
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

  • You are:
    ondernemer in spe
  • First name
    Jan
  • Last name
    Jansen

Company info

  • Location
    Limburg

Vision

  • I'm looking for people who
    Produceren
  1. Dag StefanO, Bedankt voor je tip, ik ga er mee aan de slag. Alleen een inschatting maken op lange termijn lijkt me nogal lastig omdat ik niet weet hoe snel het product wordt opgepakt etc. Maar in ieder geval ga ik met je tip aan de slag, bedankt!
  2. Dag Allen, Ik heb een aantal weken terug een prijsopgave gekregen wat betreft Saté. Naar mijn idee wordt er voor een verpakking + etiket en sticker ongeveer 1 euro per stuk gevraagd. Dit bij een afname van 1000 bakjes van 365 gram. Is dit een te hoge prijs wat betreft alleen verpakking of is dit een schappelijke prijs? Is het tevens verder altijd verstandig om een tegenbod te doen, en hoe ver onder de aangeboden prijs moet ik gaan zitten? Zijn er verder andere zaken die van belang kunnen zijn en die hierin meegenomen moeten worden? Hoop op een paar wijze antwoorden.
  3. Dag, Aangezien ik van diverse hoorde dat het goedkoper is om voedingsmiddelen in Duitsland te produceren ben ik benieuwd naar wat mensen hier op het forum erover zeggen. Ben namelijk opzoek naar een private label fabrikant voor voedingsmiddelen. Als iemand advies heeft voor een goede fabrikant hoor ik het graag. Maar de belangrijkste vraag? Is het in het algemeen, dus gemiddeld genomen, goedkoper om in Duitsland voedingsmiddelen te laten produceren dan in Nederland?
  4. Als je nog een potje wilt proeven, stuur even je adres etc. Dan kijk ik of ik er een op kan sturen.
  5. De wijze van bereiding, de ingrediënten en voornamelijk de smaak. Hij is niet zo zoet als de andere sauzen. Ik heb het al vaker gemaakt voor vrienden en familie, zij vonden het altijd heerlijk en vonden het een van de beste in hun soort. Omdat ik grootschalig wil beginnen komt door een aantal dingen. - ten eerste geloof ik er in - Mijn kennis over de voedselveiligheid en het evt. verlengen en regelen houdbaarheid etc. was mij nogal onbekend. - Gebrek aan ruimte Verder zijn er een aantal dingen die mij makkelijk leken om uit te besteden, zowel het verpakken en d
  6. Qua recept moet alleen nog naar houdbaarheid gekeken worden. Verpakking, Logo etc. ben ik mee bezig.
  7. De kostprijs is nog excl. verpakking etc. De prijs waar ik op uitkom zijn de productiekosten voor 500 gram saus. Wanneer ik ga leveren hangt nog af op welke manier ik het ga aanpakken. Heb een aantal goede tips gekregen waar ik wat mee kan. Ook huidige crisis speelt natuurlijk een rol.
  8. Allereerst bedankt voor je informatie en tips waar ik zeker wat mee kan. Alleen vraag ik me af of ik dan niet met onderstaand te maken krijg. Waar @Ron van der Kolk over schrijft. ''Als je dat in je eentje gaat doen, gaat het verwerven van markt wel heel langzaam. Ik denk dat de kosten van de arbeid dan niet opwegen tegen de opbrengst van de lokale naamsbekendheid. Ondertussen heeft de concurrentie alle tijd om met een alternatief te komen en jou de pas af te snijden. Voor je het weet ligt er een goedkope versie in alle Aldi's van Nederland en adverteren ze op televisie, terwi
  9. @Highio Mijn oprechte excuses hiervoor. De mails waren in mijn spambox gekomen waardoor ik niet kon zien dat ik al zoveel reacties heb. @TwaBla De saus past vooral goed bij barbecue dus stokbrood en vlees. Dit wilt zeggen dat het ook bij meerdere soorten vlees past, niet alleen barbecue dan. Omdat ik het nog niet heb laten maken zou ik nog kunnen kiezen in wat voor soort verpakking. Free samples zou ik in kunnen zetten. Zelf denk ik ook dat klanten overtuigd raken wanneer ze de saus proeven, hierop zou ik dus in moeten spelen. Hoeveel dit
  10. Beste ondernemers, Ik ben een ondernemer in spé en wil graag een eigen saus op de markt brengen waar ik veel potentie in zie. Ik heb inmiddels contact opgenomen met een aantal producenten die aan private label doen. Wanneer ik het recept ga laten ontwikkelen dan moet de eerste afname 500KG zijn. Omdat dit de eerste afname is en bij voedsel een houdbaarheidsdatum opzit vraag ik me af wat de beste optie zal zijn om deze 500KG te gaan verkopen. Het doel is om eerst naamsbekendheid op te bouwen en om na een tijd de supermarkt en cafetaria in te gaan. Het idee is om op
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept