Jump to content

Switch

Newbee
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 1. Ben zelf al wat wijzer geworden; bij de notaris in de statuten de doelomschrijving zo breed mogelijk maken, bij de KvK de daadwerkelijke of belangrijkste (bedrijfs)activiteiten kort en specifieker omschrijven.
 2. https://download.belastingdienst.nl/belastingdienst/docs/handboek-loonheffingen-jan-2020-lh0221t01fd.pdf CMD+F of CTRL+F en zoek op 'Startende ondernemingen'. Kom je uit op pagina's 171 t/m 175, omtrent Startende ondernemingen, Start-ups, Ondernemingen die verlies lijden, Fictief loon en DGA.
 3. Goeiedag, Ik was op zoek naar informatie betreft wat vereist ofwel geadviseerd wordt voor de activiteitenomschrijving van een werkmaatschappij-bv. Zou je die zo specifiek mogelijk maken, of wat breder of zo breed als mogelijk? Te breed lijkt mij ook weer te, en allicht afleidend in de zin dat je teveel wil gaan doen met een en dezelfde BV. In deze wil ik bemiddelen in technische oplossingen (zowel klimaat/koeltechnisch, als medisch) zowel voor particulier als zakelijk. Als ik in het KvK-register zoek en rondkijk dan kom ik geregeld omschrijvingen tegen die beginnen met "Groothandel
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept