Jump to content

Kersenpitje

Junior
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer

Company info

 • Location
  Dalfsen
 1. Een principe beoordeling zou heel fijn zijn. Onze gemeente staat gelukkig erg positief tegenover bedrijvigheid en onderneming in het buitengebied. Dat gaat in ieder geval stap 1 worden. En de hypotheek verstrekker zal vast ook toestemming moeten geven voor dergelijke veranderingen.
 2. Ik bedoelde of je met je eigen restaurant een deel van je pand kunt huren, dus feitelijk huren van jezelf.
 3. Bedankt voor de tips! Wij hebben geen vergunningen gezien. Het is ook al een mensenleven (in dit geval precies de mijne) geleden dat hier horeca bedreven werd. Toevalligerwijs zijn we vorige week aangesproken door een schoondochter van de laatste uitbater. Wij denken zelf dat het zeker een voordeel is dat het wel altijd horeca geweest is.
 4. Dat is inderdaad puur toeval. We zochten een fijne plek om te wonen in het buitengebied. Dat is goed gelukt. Het plan om er weer horeca van te maken is in de laatste weken ontstaan en we worden eigenlijk best heel enthousiast hiervan. Het is echt een perfecte plek hiervoor. In het dichtstbijzijnde dorp is behalve een Chinees en cafetaria geen eetgelegenheid.
 5. Het is geen monumentaal pand. We wonen er al een jaar en hebben daarvoor al 3 maanden gerenoveerd. We hebben het gekocht om in te wonen, wat we dus al een tijdje doen met veel plezier. Een gedeelte van de benedenverdieping is kinderdagverblijf. Het was nooit onze bedoeling om hier iets van horeca te beginnen. Dat plan is in de laatste weken ontstaan.
 6. Hallo, ik heb al even hier rond geneusd, maar zit toch met een aantal vragen. Mijn man en ik hebben vorig jaar een groot pand gekocht. Dit pand was van 1908 tot 1976 in gebruik als café-restaurant met pension/herberg. Daarna is de benedenverdieping verbouwd tot woonhuis en heeft er beneden ruim 40 jaar een gezin gewoond. Wij hebben ook het één en ander verbouwd en we wonen er nu zeer riant. Op de benedenverdieping heb ik een kinderdagverblijf, ik ben nu 15 jaar zelfstandige in de gastouderopvang. Mijn man is kok en droomt al jaren van een eigen restaurant. In ee
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept