Jump to content

frmnaam

Newbee
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by frmnaam

  1. Ten eerste heel erg bedankt voor uw antwoord. Ik weet op dit moment denk ik wat ik ongeveer moet invullen maar bij vraag 7(Ondertekening van dit formulier) kan alleen een iemand de brief ondertekenen is het niet de bedoeling dat we bijden de brief moeten ondertekenen ?
  2. Een vriend en ik zijn een tijdje geledene en VOF begonnen. Na een tijdje proberen zijn we er achtergekomen dat we geen wint kunnen maken en daarom willen we de VOF staken (omdat we verlies hebben gedraaid). Ik heb zelf een beetje op internet gezocht wat ik moet doen om onze VOF te staken. Na een tijdje zoeken ben ik er achter gekomen en deze "https://www.kvk.nl/download/Formulier-17a-ontbinding-vennootschap-rechtspersoon-of-maatschap_tcm109-365610.pdf " formulier moet invullen en opsturen( verbeter mij aub als dit niet klotp) klopt het wat ik zeg kunt u mij helpen hoe ik dit formulier moet in
  3. Ik heb de volgende vraag ik en een vriend zijn een vof gestart maar het is voor mij heel erg onduidelijk waar ik btw aangiften moet doen en hoe. Bij een eenmanszaak kon ik alles makkelijk via deze site doen "https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/ondernemers/content/inloggen-voor-ondernemers". Wanneer ik onder het kolom "Vennootschapsbelasting" staat er Volgens onze gegevens hoeft u geen aangifte vennootschapsbelasting te doen. Mijn vraag is dus hoe moet ik doorgeven hoeveel ik verdiend heb enzovoort ?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept