Jump to content

Chi357

Newbee
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  student
 1. Chi357

  Gezocht ZZP'er zonder werk

  De taakomschrijving is: PGB-opdracht voor een PGB-cliënt in Utrecht. Inhoud werkzaamheden: administratieve klus met communicatieve vaardigheden. Aantal uur: 5 tot 10 uur. Voorwaarden: ZZP'ER zonder werk en met een niet-inkomensafhankelijke uitkering of pensioen, waarbij extra inkomsten geen invloed hebben op de hoogte van de uitkering en / of pensioen van de ZZP'ER. Het is een eenmalige opdracht, met eventueel een vervolg volgend jaar. Het is een spoedopdracht indien mogelijk voor 7 december. Bij interesse stuur een bericht aan:
 2. Chi357

  Gezocht ZZP'er zonder werk

  ZZP’ER GEZOCHT Ik zoek een ZZP’er zonder werk en met een niet-inkomensafhankelijke uitkering / pensioen, die dit jaar iets wilt bijverdienen. Inhoud werkzaamheden: PGB-opdracht: administratief / communicatief. Het is een eenmalige opdracht voor een PGB-cliënt in Utrecht, met eventueel een vervolg volgend jaar. Bij interesse stuur een bericht aan: Iris: PGB cliënt. Contactgegevens: Tel: 06 23 346 064. E-mail: tzuyen@protonmail.com
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept