Ga naar inhoud
 • Ben je ergens op YouTube een interessante video en/of webinar tegengekomen, die interessant is om met deelnemers van Higherlevel.nl te delen? Dat kan hier in video's en webinars, de plek waar alle kijkenswaardige ondernemersvideo's van YouTube worden verzameld!

  Let op: Allereerst moet het interessant zijn voor de doelgroep: inhoud gaat over innovatie en/of ondernemerschap. Daarnaast mag het géén reclameboodschap zijn. Verder gelden hier natuurlijk ook dezelfde regels als op de rest van het forum: zie hiervoor de algemene forumregels!

 • Log in om dit te volgen  

  Innnovatie marketingboodschap van varkenshouder

  https://www.youtube.com/watch?v=jozdTi0sl_A

   

  Deze video van http://www.posthouwerboerkamp.nl/ werd binnen een paar dagen 11.000 keer bekeken op Facebook en tevens aangeboden aan voormalig staatssecretaris van economische zaken Henk Bleker (zie http://posthouwerboerkamp.nl/Blekerbeurs.mp4).

   

  De video is de eerste uit een toekomstige reeks met Fret Raket, een door Aalt Posthouwer in het leven geroepen figuur die uiteenzet hoe een varkenstransport in Nederland in zijn werk gaat.

   

  Knappe marketingboodschap en mooi verpakt.

  Log in om dit te volgen  


  Aanbevolen reacties

  Er zijn geen reacties om weer te geven.  Maak een account aan of log in om te reageren

  Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

  Account aanmaken

  Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

  Registreer een nieuw account

  Inloggen

  Heb je reeds een account? Log hier in.

  Nu inloggen

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké