Ga naar inhoud
 • Ben je ergens op YouTube een interessante video en/of webinar tegengekomen, die interessant is om met deelnemers van Higherlevel.nl te delen? Dat kan hier in video's en webinars, de plek waar alle kijkenswaardige ondernemersvideo's van YouTube worden verzameld!

  Let op: Allereerst moet het interessant zijn voor de doelgroep: inhoud gaat over innovatie en/of ondernemerschap. Daarnaast mag het géén reclameboodschap zijn. Verder gelden hier natuurlijk ook dezelfde regels als op de rest van het forum: zie hiervoor de algemene forumregels!

 • Log in om dit te volgen  

  Tips voor een tijdige btw-aangifte

  https://www.youtube.com/watch?v=Tu0FQE-I3vw

   

  Op tijd aangifte doen hoort erbij. Gebruik de herinneringsservices van de Belastingdienst om je btw-aangifte en betaling niet te vergeten. Kijk ook even op http://belastingdienst.nl/btwoptijd.

   

  In deze video vind je tips en hulpmiddelen die je helpen onthouden op tijd je btw-aangifte in te sturen. Bijvoorbeeld via onze herinneringsmail, sms of twitterbericht. Handig, vooral omdat de btw-aangiftebrief sinds 2014 niet meer wordt verstuurd.

  Vragen beantwoorden we graag via Twitter: http://twitter.com/bdzakelijk

   

  Belastingdienst Zakelijk. Werkt voor ondernemers. (2014)

  Log in om dit te volgen  


  Aanbevolen reacties

  Er zijn geen reacties om weer te geven.  Maak een account aan of log in om te reageren

  Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

  Account aanmaken

  Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

  Registreer een nieuw account

  Inloggen

  Heb je reeds een account? Log hier in.

  Nu inloggen

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké