Ga naar inhoud
  • Wil je een advertentie plaatsen op Vraag & Aanbod van Higherlevel.nl ?

    Daar zijn voorwaarden aan verbonden:

    Zoek je een aanbieder, of heb je zelf iets aan te bieden? Om het forum niet helemaal onder te laten sneeuwen in allerlei gezocht!-berichten, is er Vraag&Aanbod. Je kunt hier in principe alles vragen of aanbieden, mits ondernemersgerelateerd. Je mag Vragen altijd plaatsen. Aanbieden mag nadat je vijf inhoudelijke berichten hebt geplaatst op het forum.

    Bij het aanbieden geldt wel één belangrijke beperking: de zaken die je aanbiedt mogen niet behoren tot je standaard bedrijfsactiviteiten. Dus heb je een bureaustoel over of kantoorruimte voor een starter, perfect! Maar maak je websites en biedt je een website te koop aan, dan is dat tegen de regels. De geplaatste berichten blijven maximaal 3 maanden op het forum.

Accountant gezocht welke met odoo kan/wilt werken

 

Ik upload alle data, jij doet de accounting en het belastingadvies. Ik kan jou helpen met parsen van pdfs, het transformeren van gestructureerde data, automatisering, api's etc...Boekhouding is naar mijn inziens voor 95% - 100% te automatiseren, Dit wil ik in overleg met jou daarom ook realiseren. In een ideaal geval zie jij hier ook kansen en gaan we een deel of de volledigheid van de betaling aan elkaar doen d.m.v. diensten uitwisseling (pre, geen must) een andere pre is een goede actuele kennis van de Nederlandse belasting. 

Ik werk als freelancer in IT/data-science/analyse/engineering. De vorige 2 boekjaren moeten volledig nagekeken worden en waarschijnlijk opnieuw ingediend. Ik ben op zoek naar iemand voor de lange termijn. Ik ben op zoek naar een all-in jaarprijs (niet per uur!). Tot de activiteiten behoren het indienen van winst jaarlijks en btw kwartaallijks.

Wekt bovenstaand je interesse en heb je een mooi voorstel laat het mij weten!

PS: indien van toepassing stuur dan je tarief indicatie mee

aangepast door Timdetim


Vraag Prijs: € 0.00


Aanbevolen reacties

Er zijn geen reacties om weer te geven.Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké