Ga naar inhoud
  • Let op: dit is geen board om ondernemersvragen te stellen, maar bedoeld voor advertenties.
    Wil je een advertentie plaatsen op Vraag & Aanbod van Higherlevel.nl ? Dat kan, maar daar zijn wel voorwaarden aan verbonden. Lees onderstaande goed door.

    Zoek je een aanbieder, of heb je zelf iets aan te bieden? Om het forum niet helemaal onder te laten sneeuwen in allerlei gezocht!-berichten, is er Vraag&Aanbod. Je kunt hier in principe alles vragen of aanbieden, mits ondernemersgerelateerd. Je mag Vragen altijd plaatsen. Aanbieden mag nadat je vijf inhoudelijke berichten hebt geplaatst op het forum.

    Bij het aanbieden geldt wel één belangrijke beperking: de zaken die je aanbiedt mogen niet behoren tot je standaard bedrijfsactiviteiten. Dus heb je een bureaustoel over of kantoorruimte voor een ondernemer, perfect! Maar, maak je websites en biedt je een website te koop aan, dan is dat tegen de regels.
    De geplaatste berichten blijven maximaal 3 maanden op het forum.

administratie

Je hebt betalingen en ontvangsten die betrekking hebben op 2019.  Hoe gaan we hiermee om in de administratie van 2018. Wel gewoon op de kosten boeken of op een speciale grootboekrekening. Hoe ga je dan hiermee om in 2019.

 

Ik kom er niet uit.


  Vraag   Prijs: € 0.00


Aanbevolen reacties

Gedane betalingen in 2018 mbt 2019:

Meest voorkomend: 

inkoopfactuur met factuurdatum 2018 maar kosten 2019

vooruitbetaalde bedragen balansrek

btw voordracht

aan crediteur

En de betaling is en blijft dan gewoon crediteuren aan bank

 

In 2019 via memoriaalboeking

kosten

aan vooruitbetaalde bedragen

 

Kom je er nu uit wat betreft de ontvangsten? Dat is ongeveer hetzelfde

Deel deze reactie


Link naar reactie
Delen op andere sites

Beste Jansens en Hvlaarhoven.

 

Dit is de vraag & aanbod sectie van Higherlevel. Deze is niet bedoeld voor het stellen en beantwoorden van vragen, maar voor het aanbieden van goederen en diensten. 

 

Dit topic zet ik daarom op slot. Voor vragen en reacties verwijs ik jullie graag naar het board administratie & verzekeren

 

Groet,

Norbert Bakker

HL Moderator 

Deel deze reactie


Link naar reactie
Delen op andere sites


Gast
This is now closed for further comments

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké