Jump to content
 • Welcome to HigherLevel, the Dutch business forum

  Do you have a business question, do you want feedback on your business plan or do you want to advise others? Then you are at the right place at a higher level. Here entrepreneurs come together to take each other to the next level.
  Ask your question, get a quick answer and share your experiences with entrepreneurs. The moment it suits you!
  During the day, evening and weekend 24/7 free advice and exchange of experience with entrepreneurs who understand!
 • Let op: dit is geen board om ondernemersvragen te stellen, maar bedoeld voor advertenties.
  Wil je een advertentie plaatsen op Vraag & Aanbod van Higherlevel.nl ? Dat kan, maar daar zijn wel voorwaarden aan verbonden. Lees onderstaande goed door.

  Zoek je een aanbieder, of heb je zelf iets aan te bieden? Om het forum niet helemaal onder te laten sneeuwen in allerlei gezocht!-berichten, is er Vraag&Aanbod. Je kunt hier in principe alles vragen of aanbieden, mits ondernemersgerelateerd. Je mag Vragen altijd plaatsen. Aanbieden mag nadat je vijf inhoudelijke berichten hebt geplaatst op het forum.

  Bij het aanbieden geldt wel één belangrijke beperking: de zaken die je aanbiedt mogen niet behoren tot je standaard bedrijfsactiviteiten. Dus heb je een bureaustoel over of kantoorruimte voor een ondernemer, perfect! Maar, maak je websites en biedt je een website te koop aan, dan is dat tegen de regels.
  De geplaatste berichten blijven maximaal 3 maanden op het forum.

App idee


Mitchell Leeuw
 Share

 Dag, beste mensen.

 Hoe moet ik beginnen?

 Ik heb verschillende ideeën op het gebied van technologie en zou graag willen dat iemand ernaar keek. Ik ga ze hier niet allemaal bespreken, maar ga de beste twee hier opnoemen.

 Het eerste idee en mijn beter idee, is een idee voor geldoverschrijving. Dagelijks wordt er wereldwijd  5 biljard overgeschreven, en de app die ik in gedachten heb, is een app waar men niet zonder kan. Elke jaar komt het overgeschreven bedrag wereldwijd neer op 1  quadriljoen en nog wat.

 Wat maakt mijn app zo bijzonder?

 Nou, mijn app versimpelt dit hele proces en maakt het veel beter en makkelijker, waardoor geld overschrijven en online shoppen iets van een kwestie van seconden wordt.

 Ik ga niet vertellen hoe de app werkt, hiervoor zul je echt een geheimhoudingsverklaring moeten tekenen. Behalve het feit dat de app alles makkelijker maakt, is het een vereiste in de wereld van banken en online shoppen. Elke keer dat er met de app geld wordt overgeschreven, brengen we een klein bedrag in rekening. ( zeg ik het goed? Sorry, mijn Nederlands is niet zo goed.)

 Als we bijvoorbeeld, zoals Paypal, 2,9% in rekening brengen, door een app waar men niet zonder kan leven, en er minstens, met de app zoals ik inschat, 10 biljard wordt overgemaakt, komt dit al neer op minstens 2 biljard euro.

 Je denkt vast dat ik geschift ben, maar zodra je een blik hebt geworpen op het idee, zul je het met mij eens zijn.

 Het tweede idee is een idee voor een batterij die veel krachtiger is dan de meeste batterijen, hiermee haal je minstens een bereik van 1200 kilometer. 

 Waarom ben ik hier, vraag je je jezelf waarschijnlijk af.

 Het batterijidee is simpel, je kan het binnen 5 seconden in elkaar zetten, maar ik heb iemand nodig die meer is dan een elektricien is; je trouwens ook een uitvinder zijn. Ik heb iemand nodig die kennis in scheikunde heeft, want er is een geheim waardoor de batterij zo krachtig, zo geheim dat het idee geen patent hoeft; de scheikundige moet iets maken waardoor men het geheim nooit ontdekt. Dit is ook een idee van mij, je hoeft alleen de juiste stoffen te mengen, iets wat ik zelf niet kan.

  Het eerste idee heeft wel een patent nodig en daarom zit ik hier. Ik heb het idee, maar geen geld. Bekijk je het idee, vind je het interessant, dan kunnen we samen zaken doen.

 Maar je denkt, er is een crisis, we verdienen helemaal niks!

 Nou, het idee werkt zoals verkopers bij een supermarkt.. Of de supermarkt winst maakt of niet, heeft het verkopers nodig. Al zou de supermarkt maar 1 euro per dag verdienen, zijn ze verplicht de verkopers te betalen. Zo werkt het idee. Of de bedrijven en mensen die het gebruiken winst maken of niet, zijn ze verplicht ons te betalen

  Met deze post, probeer ik indruk te maken, om je over te halen met mij samen te werken.  Bedankt.

 


  Vraag   Price: € 0.00
 Share


User Feedback

Recommended Comments

Ik heb een berekeningsfout gemaakt, mijn excuses.

Share this comment


Link to comment
Share on other sitesCreate an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept