Ga naar inhoud
 • Let op: dit is geen board om ondernemersvragen te stellen, maar bedoeld voor advertenties.
  Wil je een advertentie plaatsen op Vraag & Aanbod van Higherlevel.nl ? Dat kan, maar daar zijn wel voorwaarden aan verbonden. Lees onderstaande goed door.

  Zoek je een aanbieder, of heb je zelf iets aan te bieden? Om het forum niet helemaal onder te laten sneeuwen in allerlei gezocht!-berichten, is er Vraag&Aanbod. Je kunt hier in principe alles vragen of aanbieden, mits ondernemersgerelateerd. Je mag Vragen altijd plaatsen. Aanbieden mag nadat je vijf inhoudelijke berichten hebt geplaatst op het forum.

  Bij het aanbieden geldt wel één belangrijke beperking: de zaken die je aanbiedt mogen niet behoren tot je standaard bedrijfsactiviteiten. Dus heb je een bureaustoel over of kantoorruimte voor een ondernemer, perfect! Maar, maak je websites en biedt je een website te koop aan, dan is dat tegen de regels.
  De geplaatste berichten blijven maximaal 3 maanden op het forum.

Boekhouder jaarrekening stichting

Voor mijn stichting (niet ANBI- of SBBI-geregistreerd) houden we de administratie bij in Snelstart en is er jaarlijks een jaarrekening op te stellen door de boekhouder. Bij de huidige boekhouder, die snelstart vereiste i.c.m. zijn werkzaamheden betalen we nog per jaar zo'n 300 euro (we hebben geen btw-aftrek) waarbij ik voor mijn gevoel het bedrag te hoog vind voor enkel en alleen de jaarrekening op te stellen. Wie kan ons (i.c.m. snelstart) een beter aanbod doen voor enkel en alleen de jaarrekening op te stellen?


  Vraag   Prijs: € 0.00


Aanbevolen reacties

Ik wil erop wijzen dat een jaarrekening van een stichting moet voldoen aan wettelijke normen en normen die in het maatschappelijk verkeer aanvaardbaar zijn. De huidige prijs voor het opstellen is al een schijntje. Risico van het niet voldoen aan verplichtingen zijn: hoofdelijke aansprakelijkheid in privé en problemen met kredietverschaffers en wellicht ook problemen met de belastingdienst. Het is maar waar je voor kiest.

Deel deze reactie


Link naar reactie
Delen op andere sites


Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen

 • Breng jouw businessplan naar een higher level!

  Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

  Groeien doe je met ondernemers onder elkaar:

  ✓     Stel jouw ondernemersvragen

  ✓     Deel jouw antwoorden

  ✓     Low profile

  ✓     Transparant

  ✓     Op jouw moment

  ✓     Altijd gebaseerd op relevantie, inhoud en vakmanschap

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké