Jump to content
 • Welcome to HigherLevel, the Dutch business forum

  Do you have a business question, do you want feedback on your business plan or do you want to advise others? Then you are at the right place at a higher level. Here entrepreneurs come together to take each other to the next level.
  Ask your question, get a quick answer and share your experiences with entrepreneurs. The moment it suits you!
  During the day, evening and weekend 24/7 free advice and exchange of experience with entrepreneurs who understand!
 • Let op: dit is geen board om ondernemersvragen te stellen, maar bedoeld voor advertenties.
  Wil je een advertentie plaatsen op Vraag & Aanbod van Higherlevel.nl ? Dat kan, maar daar zijn wel voorwaarden aan verbonden. Lees onderstaande goed door.

  Zoek je een aanbieder, of heb je zelf iets aan te bieden? Om het forum niet helemaal onder te laten sneeuwen in allerlei gezocht!-berichten, is er Vraag&Aanbod. Je kunt hier in principe alles vragen of aanbieden, mits ondernemersgerelateerd. Je mag Vragen altijd plaatsen. Aanbieden mag nadat je vijf inhoudelijke berichten hebt geplaatst op het forum.

  Bij het aanbieden geldt wel één belangrijke beperking: de zaken die je aanbiedt mogen niet behoren tot je standaard bedrijfsactiviteiten. Dus heb je een bureaustoel over of kantoorruimte voor een ondernemer, perfect! Maar, maak je websites en biedt je een website te koop aan, dan is dat tegen de regels.
  De geplaatste berichten blijven maximaal 3 maanden op het forum.

Boekhouder/belastingadviseur bij opstarten praktijk


layned

Ik ben opzoek naar een boekhouder/belastingadviseur die me kan helpen bij het opstarten van mijn eigen praktijk. Ik start als eenmanszaak met een praktijk voor natuurgeneeskunde. Zelf ben ik handig in administratie, excel en applicatiebeheer en dacht dit zelf te kunnen. Maar het zelf opzetten van een administratie en het uitzoekwerk met betrekking tot factureren aan klanten(zorgverzekering) en belastingzaken gaat met minder goed af. Mijn budget is zeer beperkt nu ik nog geen cliënten heb, maar ik hoop een snelle leerling te zijn en niet te veel tijd te vragen. 

Ik zet hieronder een prijs voor de vorm, maar voel je vrij om een afwijkend aanbod te doen.


  Vraag   Price: € 50.00 Place: Den Haag

User Feedback

Recommended Comments

Hi! Mocht je nog op zoek zijn. Wij kunnen je daarmee helpen! Wij hebben een totaaloplossing waarmee je toegang krijgt tot ons online boekhoudprogramma en een boekhouder. Die kijkt met je mee of alles klopt, doet al je aangiftes en je kunt er met al je vragen terecht. Kijk even op www.paperdork.nl of stuur me even een berichtje.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Dankjewel, ik ben inderdaad nog op zoek.

Ziet er heel goed uit maar ik ben op dit moment al gebonden aan e-boekhouden.nl. Deze kan ik goed koppelen aan mijn zakelijke rekening en elektronisch cliënten dossier.  

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Een aanvulling op mijn vraag: 

Ik zoek iemand die kan meekijken of ik e-boekhouden goed heb ingericht en zou graag hulp hebben bij de BTW aangifte per kwartaal. Bij voorkeur bij de hele belastingaangifte, dus ook privé.

 

Ik maak inmiddels gebruik van e-boekhouden.nl. Dit zou ik graag blijven doen. Mijn zakelijke rekening heb ik hieraan gekoppeld. Tevens kan ik deze in de toekomst aan het elektronisch cliënten dossier koppelen. 

 

Voor de BTW is het goed om te weten dat ik ook nog 18 zonnepanelen op het dak heb liggen waardoor ik voor het opstarten van mijn bedrijf als ondernemer voor de BTW was. Ik heb de KOR niet aangevraagd. 

 

Share this comment


Link to comment
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept