Jump to content
 • Let op: dit is geen board om ondernemersvragen te stellen, maar bedoeld voor advertenties.
  Wil je een advertentie plaatsen op Vraag & Aanbod van Higherlevel.nl ? Dat kan, maar daar zijn wel voorwaarden aan verbonden. Lees onderstaande goed door.

  Zoek je een aanbieder, of heb je zelf iets aan te bieden? Om het forum niet helemaal onder te laten sneeuwen in allerlei gezocht!-berichten, is er Vraag&Aanbod. Je kunt hier in principe alles vragen of aanbieden, mits ondernemersgerelateerd. Je mag Vragen altijd plaatsen. Aanbieden mag nadat je vijf inhoudelijke berichten hebt geplaatst op het forum.

  Bij het aanbieden geldt wel één belangrijke beperking: de zaken die je aanbiedt mogen niet behoren tot je standaard bedrijfsactiviteiten. Dus heb je een bureaustoel over of kantoorruimte voor een ondernemer, perfect! Maar, maak je websites en biedt je een website te koop aan, dan is dat tegen de regels.
  De geplaatste berichten blijven maximaal 3 maanden op het forum.

Boekhoudkundig advies obv moneybird administratie gevraagd


Joanneke

Beste experts,

 

als zzp-er getrouwd met een zzp-er dacht ik over 2018 (en straks 2019) zelf aangifte IB te kunnen doen op basis van onze administraties in MoneyBird. We hebben uitstel tot 1 sept. 2019, maar dat is alweer bijna en ik vind het moeilijker dan verwacht. Bovendien klopt niet alles met elkaar (bv winstberekening en winst-verliesrekening komen niet overeen aan einde aangifte). Ik denk dat we het merendeel goed op orde hebben, maar mis de kennis en ervaring om de aangifte en het opstellen van de balans/jaarrekening  foutloos zelf te doen. Het verschil in winstberekeningen komt bv volgens mij voort uit het verkeerd invoeren van een beginbalans en een foutieve memoriaalpost daarvoor.

 

Dus ik zoek een boekhouder/ervaringsdeskundige die (virtueel) naast me komt zitten en me erdoorheen praat. Iemand die gewend is met MoneyBird te werken. Dus niet om twee jaarrekeningen te maken of om verantwoordelijk te zijn voor onze administratie, echt troubleshooting. We wonen in Utrecht. We hadden altijd een goede vriend als boekhouder, en die legde ons ook veel uit. Helaas kunnen we hem niet meer om hulp vragen, en de 'rebound'-boekhouder die we na hem vroegen was geen succes. Vandaar ons uitstelgedrag en de nu wat krappe planning.

 

Iemand die ons (tegen betaling) voor 1 september aanstaande verder kan helpen?

 

Alvast grote dank!

 

Joanneke


  Vraag   Price: € 0.00


User Feedback

Recommended Comments

There are no comments to display.Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Bring your business plan to a higher level!

  On this forum all subjects are discussed related to entrepreneurship.

  Growing together with other entrepreneurs

  ✓     Ask your entrepreneur questions

  ✓     Share your answers

  ✓     Low profile

  ✓     Transparant

  ✓     At your convenience

  ✓     Always based on relevance, substance and expertise

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept