Ga naar inhoud
  • Wil je een advertentie plaatsen op Vraag & Aanbod van Higherlevel.nl ?

    Daar zijn voorwaarden aan verbonden:

    Zoek je een aanbieder, of heb je zelf iets aan te bieden? Om het forum niet helemaal onder te laten sneeuwen in allerlei gezocht!-berichten, is er Vraag&Aanbod. Je kunt hier in principe alles vragen of aanbieden, mits ondernemersgerelateerd. Je mag Vragen altijd plaatsen. Aanbieden mag nadat je vijf inhoudelijke berichten hebt geplaatst op het forum.

    Bij het aanbieden geldt wel één belangrijke beperking: de zaken die je aanbiedt mogen niet behoren tot je standaard bedrijfsactiviteiten. Dus heb je een bureaustoel over of kantoorruimte voor een starter, perfect! Maar maak je websites en biedt je een website te koop aan, dan is dat tegen de regels. De geplaatste berichten blijven maximaal 3 maanden op het forum.

Compagnon aangeboden

Na een langdurige loopbaan (sales, commercie, consultancy) in het bankwezen ben ik 4 jaar geleden mijn eigen bedrijf (fin dienstverlening) gestart. Dit loopt erg goed, maar  projectmatige bedrijfsactiviteit loopt af en houdt (door einde project) op in Q1 2019. Daarom heb ik NU tijd voor en zin in een nieuwe uitdaging. Maar heb deze nog niet gevonden..

De uitdaging die ik zoek mag/kan op elk gebied of sector zijn. M.n. unieke propositie spreekt mij (natuurlijk) aan, voorkeur B-to-B. Ook voorkeur voor product/dienst dat verder is dan de idee-fase, liefst (zo goed als) klaar om vermarkt of opgeschaald te worden. Handel (import/export), sales/advies en acquisitie spreken mij met name aan, maar ook voor hands-on in opstart alles mee helpen ben ik te porren. Ik sta dus voor veel zaken open en hoop via hier iets te vinden dat mij enthousiast maakt. Dan heb je mijn tijd, inzet, drive en betrokkenheid. Ook (op termijn) mede investeren is voor mij bespreekbaar. Ik zou graag helpen om jouw bedrijf/product/handel/idee om te zetten in resultaten.

Ik ben o.a. commercieel, resultaat- en clientgericht, efficiënt en gestructureerd. Ik vind het nakomen van afspraken, leveren van kwaliteit en overtreffen van verwachtingen belangrijk. Ben woonachtig in Oost-Nederland en HBO-opleiding. Heb voorkeur voor mogelijkheid (ook) veel vanuit huis te kunnen werken. 

Erg benieuwd of je mij enthousiast kunt maken voor jouw bedrijf, product, idee of zoektocht naar compagnon.

Hans

aangepast door Timdetim


Aanbod Prijs: € 0.00


Aanbevolen reacties

Dag Hans. Het lukt niet om een pb'tje te sturen. Wij hebben wellicht hetgeen waar je naar op zoek bent en zouden graag in contact komen. Kun je contactgegevens sturen naar si.mo@post.com? Graag tot horens. 

Deel deze reactie


Link naar reactie
Delen op andere sites


Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké