Ga naar inhoud
  • Let op: dit is geen board om ondernemersvragen te stellen, maar bedoeld voor advertenties. Wil je een advertentie plaatsen op Vraag & Aanbod van Higherlevel.nl ? Dat kan, maar daar zijn wel voorwaarden aan verbonden:

    Zoek je een aanbieder, of heb je zelf iets aan te bieden? Om het forum niet helemaal onder te laten sneeuwen in allerlei gezocht!-berichten, is er Vraag&Aanbod. Je kunt hier in principe alles vragen of aanbieden, mits ondernemersgerelateerd. Je mag Vragen altijd plaatsen. Aanbieden mag nadat je vijf inhoudelijke berichten hebt geplaatst op het forum.

    Bij het aanbieden geldt wel één belangrijke beperking: de zaken die je aanbiedt mogen niet behoren tot je standaard bedrijfsactiviteiten. Dus heb je een bureaustoel over of kantoorruimte voor een starter, perfect! Maar maak je websites en biedt je een website te koop aan, dan is dat tegen de regels. De geplaatste berichten blijven maximaal 3 maanden op het forum.

Compagnon gezocht door product ontwikkelaar.

Ik kom uit een optiek familie en heb ruim 35 jaar ervaring in deze branche, heb in het afgelopen jaar een nieuw product ontwikkeld voor de optiek branche, product is een toevoeging voor elke brildragende. Verglijkbare producten die nu in de markt zijn zien er niet uit. Product is inmiddels klaar om te vermarkten. Kan via internet rechtstreeks aan de consument verkocht worden. Maar ook in een klaar terwijl u wacht concept op markten en beurzen. Het product heeft een enorme consumenten marge van ruim 8 keer de inkoop waarde. Product kan de hele wereld over.

Ik zoek hierbij een inventieve mede ondernemer/compagnon die ook kapitaal krachtig is, ik ben inmiddels ruim 20k armer en de boden komt bij mij in zicht.

 

Groet Richard


  Vraag   Prijs: € 0.00 Plaats: Amsterdam


Aanbevolen reacties

Er zijn geen reacties om weer te geven.Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké