Ga naar inhoud
  • Wil je een advertentie plaatsen op Vraag & Aanbod van Higherlevel.nl ?

    Daar zijn voorwaarden aan verbonden:

    Zoek je een aanbieder, of heb je zelf iets aan te bieden? Om het forum niet helemaal onder te laten sneeuwen in allerlei gezocht!-berichten, is er Vraag&Aanbod. Je kunt hier in principe alles vragen of aanbieden, mits ondernemersgerelateerd. Je mag Vragen altijd plaatsen. Aanbieden mag nadat je vijf inhoudelijke berichten hebt geplaatst op het forum.

    Bij het aanbieden geldt wel één belangrijke beperking: de zaken die je aanbiedt mogen niet behoren tot je standaard bedrijfsactiviteiten. Dus heb je een bureaustoel over of kantoorruimte voor een starter, perfect! Maar maak je websites en biedt je een website te koop aan, dan is dat tegen de regels. De geplaatste berichten blijven maximaal 3 maanden op het forum.

Compagnon gezocht (ontwikkelaar)

Hoi allen,

voor een nieuw concept in de reisbranche ben ik op zoek naar een compagnon (web developer) die wil doorontwikkelen op de bestaande website www.paxter(punt)nl. De website is sinds afgelopen maand online. 

Eerst iets over mijzelf:
Mijn naam is Sven, 30 jaar, woonachtig in de Achterhoek. Sterke commerciele ervaring met achtergrond in bedrijfskunde.

Wat is Paxter:
Paxter is een slimme webapplicatie die op basis van iemands specifieke vakantie (bestemming, type vakantie, vervoer, activiteiten, data, reisgezelschap) zeer relevante productsuggesties biedt om mee te nemen. Daarnaast wordt een to-do list getoond met zaken die reizigers moeten regelen voor vertrek. Gebruikers kunnen missende producten direct online bestellen. Paxter wordt het platform voor reizigers om hun gehele product- en diensten voorbereiding te regelen. Enerzijds dus rechtstreeks via consumenten, anderzijds als platform voor reisagentschappen die extra kunnen verdienen aan klanten waaraan zij een reis verkocht hebben. 

Vorig jaar is Paxter in ontwikkeling gegaan. We werden geselecteerd door de ANVR om deel te nemen aan de startup pitch competitie op de vakdag van de Vakantiebeurs in de Jaarbeurshallen in Utrecht. Concept werd erg goed ontvangen omdat de koppeling tussen de reismaatshcappijen/reisagentschappen, de reizigers en de e-commerce/retail nog niet bestaat. 

Compagnon gezocht:
Op dit moment ben ik dus op zoek naar een compagnon die naast een gedeelde passie voor reizen ook een ervaren ontwikkelaar is. 

De succesfactor van het platform valt of staat met de doorontwikkeling van de site. Verdienmodellen en kansen zijn er legio. Ik ben daarom op zoek naar een compagnon die samen met mij deze uitdaging wil aangaan om een compleet nieuwe aanpak op de markt te brengen. 

Ben jij die persoon? Of ken je wellicht mensen in je netwerk die hier oren naar hebben? Dan hoor ik het graag


Vraag Prijs: € 0.00


Aanbevolen reactiesMaak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké