Ga naar inhoud
  • Wil je een advertentie plaatsen op Vraag & Aanbod van Higherlevel.nl ?

    Daar zijn voorwaarden aan verbonden:

    Zoek je een aanbieder, of heb je zelf iets aan te bieden? Om het forum niet helemaal onder te laten sneeuwen in allerlei gezocht!-berichten, is er Vraag&Aanbod. Je kunt hier in principe alles vragen of aanbieden, mits ondernemersgerelateerd. Je mag Vragen altijd plaatsen. Aanbieden mag nadat je vijf inhoudelijke berichten hebt geplaatst op het forum.

    Bij het aanbieden geldt wel één belangrijke beperking: de zaken die je aanbiedt mogen niet behoren tot je standaard bedrijfsactiviteiten. Dus heb je een bureaustoel over of kantoorruimte voor een starter, perfect! Maar maak je websites en biedt je een website te koop aan, dan is dat tegen de regels. De geplaatste berichten blijven maximaal 3 maanden op het forum.

Compagnon gezocht

Graag nodig ik u uit om kennis te maken met een jong vastgoedbedrijf dat gespecialiseerd is in het aan en verkopen van panden in Nederland en het buitenland(Griekenland, Bosnie, Portugal en Curacao). Na het aankopen van het pand, voeren wij (indien nodig) een duurzame renovatie uit; vervolgens verhuren wij het als commercieel onroerend goed of wij verkopen het door.

Als startende ondernemer ben ik op zoek naar een zakelijke partner, een ondernemer in hart en nieren die gelooft dat onze samenwerking ons allebei verder kan brengen.

Het inwinnen van elkaar kennis leidt vaak tot succes. Daarbij ondersteunt het zakelijk partnerschap de persoonlijke en professionele ontwikkeling van elke ondernemer apart.

Het bedrijf heeft een duidelijke missie: een duurzame woningmarkt. Aansluitend daarop zoek ik een partner die samen met mij deze missie wil uitvoeren; een partner die kennis heeft van vastgoed, klantgericht is en een gelijkwaardige relatie nastreeft.

Bent u er zo één? Of hebt u de kwaliteiten om dit bedrijf naar een hoger niveau te brengen?

Dan ga ik graag met u in gesprek.

aangepast door Timdetim


Vraag Prijs: € 0.00


Aanbevolen reacties

Beste Tim,

 

Bedankt voor je oproep. Het is mij nog niet helemaal duidelijk wat voor een soort partnerschap je zoekt.
Zelf heb ik een klein vastgoedbedrijf in het Noorden van het land (Smart en Partner). Wij leveren ondersteunende diensten voor alledaags vastgoedbeheer. Denk hierbij aan het huren/verhuren van woonruimte, het organiseren van huurovereenkomsten, afrekeningen servicekosten en verkoop van (onderdelen uit)  vastgoedportefeuille. Wij zijn niet echt de "standaard" vast beheerder. Wij ondersteunen ook beleggers in Vastgoed die zelf meer actief zijn in het buitenland (onder andere spanje en portugal). Hierbij nemen wij het beheer van het vastgoed in Nederland voor onze rekening zodat zij hun handen vrij hebben om actief te zijn in het buitenland. 

Wellicht dat een soort drieluik mogelijk is.

Mocht je geïnteresseerd zijn in wat wij doen  www.smartenpartners.nl  of stuur mij even een mailtje: info@smartenpartners.nl

 

Mvg,

 

Tim

Deel deze reactie


Link naar reactie
Delen op andere sites


Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké