Jump to content
 • Let op: dit is geen board om ondernemersvragen te stellen, maar bedoeld voor advertenties.
  Wil je een advertentie plaatsen op Vraag & Aanbod van Higherlevel.nl ? Dat kan, maar daar zijn wel voorwaarden aan verbonden. Lees onderstaande goed door.

  Zoek je een aanbieder, of heb je zelf iets aan te bieden? Om het forum niet helemaal onder te laten sneeuwen in allerlei gezocht!-berichten, is er Vraag&Aanbod. Je kunt hier in principe alles vragen of aanbieden, mits ondernemersgerelateerd. Je mag Vragen altijd plaatsen. Aanbieden mag nadat je vijf inhoudelijke berichten hebt geplaatst op het forum.

  Bij het aanbieden geldt wel één belangrijke beperking: de zaken die je aanbiedt mogen niet behoren tot je standaard bedrijfsactiviteiten. Dus heb je een bureaustoel over of kantoorruimte voor een ondernemer, perfect! Maar, maak je websites en biedt je een website te koop aan, dan is dat tegen de regels.
  De geplaatste berichten blijven maximaal 3 maanden op het forum.

Compagnon gezocht (verkoop domeinnamen, hosting, etc.)


Kosami

Hi allen, ik ben een jonge ondernemer (28 jaar oud)  en voor een van mijn bedrijven (Verkoop van domeinnamen, webhosting en gerelateerde producten) ben ik al enige tijd op zoek naar een zakenpartner. Ik run daarnaast een goedlopend ecommerce bedrijf maar heb daarnaast ook lang een development agency gerund waarbij ik websites, apps e.d. ontwikkelde voor andere partijen. Deze partijen ben ik op den duur ook zelf gaan hosten. Vorig jaar heb ik die activteiten afgestoten om mij volledig te storten op de groei binnen mijn e-commerce bedrijf. Door de verzoeken van oude klanten is dit toch weer gaan kriebelen en ben ik dus langzaam weer begonnen aan het opzetten van een dergelijke onderneming. Ik beschik over een brede technische kennis en heb zodoende ook altijd gefunctioneerd als voornamelijk aanspreekpunt voor klanten die met technische vragen zitten.

 

Het betreft een bedrijf in de startup fase dus over gegarandeerde omzet e.d. kan ik geen garanties afgeven. Wel heb ik een klein lijstje met klanten die ik al benaderd heb die zich hebben toegezegd gebruik te willen maken van de diensten.  Ik ben op zoek naar een Nederlandse zakenpartner die ook thuis is in het wereldje en/of over technische kennis bezit om samen verder te werken zodat deze onderneming successvol kan  worden. 

Op het moment doe ik dit allemaal naast mijn andere bedrijf en ik mis een stukje interactie met andere ondernemers  en werk graag samen met iemand om de onderneming tot een succes te maken.

 

Ik ben gevestigd in Haarlem en Amsterdam en ben op zoek naar een zakenpartner met enige technische kennis en interesse in marketing, online sales, en alles wat daarbij komt kijken.

 

Het is voor mij belangrijk dat je in ieder geval de tijd vrij hebt om regelmatig te sparren en bereid bent om samen afgesproken taken af te werken en na te komen.  

 

Ik ben echt op zoek naar een serieuze zakenpartner die het een leuk werkveld lijkt en hierin ruimte ziet voor groei en mogelijkheden.

 

Bij interesse spreek ik graag een keer af om te laten zien wat ik tot nu toe klaar heb liggen.


  Vraag   Price: € 0.00


User Feedback

Recommended Comments

There are no comments to display.Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Bring your business plan to a higher level!

  On this forum all subjects are discussed related to entrepreneurship.

  Growing together with other entrepreneurs

  ✓     Ask your entrepreneur questions

  ✓     Share your answers

  ✓     Low profile

  ✓     Transparant

  ✓     At your convenience

  ✓     Always based on relevance, substance and expertise

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept