Ga naar inhoud
 • Let op: dit is geen board om ondernemersvragen te stellen, maar bedoeld voor advertenties.
  Wil je een advertentie plaatsen op Vraag & Aanbod van Higherlevel.nl ? Dat kan, maar daar zijn wel voorwaarden aan verbonden. Lees onderstaande goed door.

  Zoek je een aanbieder, of heb je zelf iets aan te bieden? Om het forum niet helemaal onder te laten sneeuwen in allerlei gezocht!-berichten, is er Vraag&Aanbod. Je kunt hier in principe alles vragen of aanbieden, mits ondernemersgerelateerd. Je mag Vragen altijd plaatsen. Aanbieden mag nadat je vijf inhoudelijke berichten hebt geplaatst op het forum.

  Bij het aanbieden geldt wel één belangrijke beperking: de zaken die je aanbiedt mogen niet behoren tot je standaard bedrijfsactiviteiten. Dus heb je een bureaustoel over of kantoorruimte voor een ondernemer, perfect! Maar, maak je websites en biedt je een website te koop aan, dan is dat tegen de regels.
  De geplaatste berichten blijven maximaal 3 maanden op het forum.

Compagnon gezocht! voor bemiddelingsbureau bouw/zorg/diverse branches zzp basis

Geachte Leden en niet leden,

 

Hierbij ben ik opzoek naar een ambitieuze compagnon die samen met mij een uitzend organisatie wilt runnen en het verder brengen tot een higher level.

 

Ik ben 30 jaar en heb zelf 5 jaar als allround zzp timmerman gewerkt. Sinds kort kreeg ik de kans om zelf zzpers te leveren aan opdrachtgevers en zie er dan ook meer kansen in.

 

In het verleden heb ik dit ook al gedaan maar er niet verder mee gegaan. Anno nu heb ik er echt werk van gemaakt omdat ik er ook echt mogelijkheden in zie.

 

Om meer mogelijkheden te creëren en dit jong bedrijf optimaal te laten groeien ben ik dan ook op zoek naar iemand die ervaring heeft in het binnenhalen van opdrachtgevers in de bouw, zorg of diverse andere branches.

 

Naam, logo en huisstijl bestaat al, en de website staat binnenkort online. Om de klanten op een professionele manier te kunnen ontvangen heb ik ook al een aantal kantoorruimtes op het oog en bezichtigd.  

 

Denk jij de geschikte compagnon te zijn met de juiste mentaliteit en ervaringen? aarzel dan niet en laat een bericht achter!

 

Met vriendelijke groet,

Chris M

 

 

 

 

 

 

 


  Vraag   Prijs: € 0.00


Aanbevolen reacties

Dag Chris, met grote belangstelling heb ik je bericht gelezen. Ik ben zelf ook hier mee bezig om plannen op dit gebied uit te voeren maar dan meer richting buitenlandse ZZP-ers b.v. uit Polen. In het verleden hebben wij ook vaak huisvesting voor deze mensen georganiseerd en een aantal van deze mensen zijn ook klant geworden bij ons administratiekantoor.  Gezien de krapte op de markt kan dit een grote vlucht nemen. Mocht je interesse hebben dan kunnen we misschien vrijblijvend een afspraak maken. Met vriendelijke groet, Sjaak

Deel deze reactie


Link naar reactie
Delen op andere sites


Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen

 • Breng jouw businessplan naar een higher level!

  Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

  Groeien doe je met ondernemers onder elkaar:

  ✓     Stel jouw ondernemersvragen

  ✓     Deel jouw antwoorden

  ✓     Low profile

  ✓     Transparant

  ✓     Op jouw moment

  ✓     Altijd gebaseerd op relevantie, inhoud en vakmanschap

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké