Ga naar inhoud
 • Let op: dit is geen board om ondernemersvragen te stellen, maar bedoeld voor advertenties.
  Wil je een advertentie plaatsen op Vraag & Aanbod van Higherlevel.nl ? Dat kan, maar daar zijn wel voorwaarden aan verbonden. Lees onderstaande goed door.

  Zoek je een aanbieder, of heb je zelf iets aan te bieden? Om het forum niet helemaal onder te laten sneeuwen in allerlei gezocht!-berichten, is er Vraag&Aanbod. Je kunt hier in principe alles vragen of aanbieden, mits ondernemersgerelateerd. Je mag Vragen altijd plaatsen. Aanbieden mag nadat je vijf inhoudelijke berichten hebt geplaatst op het forum.

  Bij het aanbieden geldt wel één belangrijke beperking: de zaken die je aanbiedt mogen niet behoren tot je standaard bedrijfsactiviteiten. Dus heb je een bureaustoel over of kantoorruimte voor een ondernemer, perfect! Maar, maak je websites en biedt je een website te koop aan, dan is dat tegen de regels.
  De geplaatste berichten blijven maximaal 3 maanden op het forum.

Log in om dit te volgen  

Compagnon gezocht voor internetbedrijf

Beste Higherlevel leden,

 

Ik ben 32 jaar en kom uit Eindhoven. Ik ben al vanaf mijn 14e actief met het bouwen van websites. Ik heb een aantal grote review sites succesvol op de markt gezet en verkocht. De laatste jaren ben ik niet meer bezig met eigen projecten. Ik hou me nu bezig met teksten schrijven. Dit gaat voornamelijk via textbroker. Ik wil het graag zelfstandig doen maar kan dit niet alleen.  Ik ben op zoek naar iemand die zich bij de KVK wil inschrijven en mee kan helpen met puur de administratieve taken. Natuurlijk zou het mooi zijn als ik een tekstschrijver tref maar dat hoeft niet perse. Het belangrijkste voor mij is dat de administratie goed wordt geregeld. Iemand met verstand van fiscale zaken zou meer dan welkom zijn!

 

Ik heb ruime ervaring met het schrijven van teksten. Ik heb  marktonderzoek gedaan en weet 100% zeker dat ik de agenda volledig vol krijg. Ik heb een speciale techniek van teksten schrijven waardoor ik 2x zo snel kan werken als anderen. Daarbij wil ik mij onderscheiden door het leveren van kwaliteitsteksten tegen een lage prijs. Ik verwacht per maand tussen de €3000,- tot €4000,- om te zetten in de startfase. Op de langere termijn wil ik ook weer websites gaan opzetten. De prioriteit ligt nu bij direct geld verdienen zonder risico's.  Ik ben bereid om 1/4 van de winst te delen. 

 

Vind je mijn voorstel interessant? Neem dan contact met me op!

Let op: Ik reageer niet op vragen, opmerkingen etc. in dit topic!


  Vraag   Prijs: € 0.00
Log in om dit te volgen  


Aanbevolen reacties

Er zijn geen reacties om weer te geven.Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen

 • Breng jouw businessplan naar een higher level!

  Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

  Groeien doe je met ondernemers onder elkaar:

  ✓     Stel jouw ondernemersvragen

  ✓     Deel jouw antwoorden

  ✓     Low profile

  ✓     Transparant

  ✓     Op jouw moment

  ✓     Altijd gebaseerd op relevantie, inhoud en vakmanschap

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké