Jump to content
 • Let op: dit is geen board om ondernemersvragen te stellen, maar bedoeld voor advertenties.
  Wil je een advertentie plaatsen op Vraag & Aanbod van Higherlevel.nl ? Dat kan, maar daar zijn wel voorwaarden aan verbonden. Lees onderstaande goed door.

  Zoek je een aanbieder, of heb je zelf iets aan te bieden? Om het forum niet helemaal onder te laten sneeuwen in allerlei gezocht!-berichten, is er Vraag&Aanbod. Je kunt hier in principe alles vragen of aanbieden, mits ondernemersgerelateerd. Je mag Vragen altijd plaatsen. Aanbieden mag nadat je vijf inhoudelijke berichten hebt geplaatst op het forum.

  Bij het aanbieden geldt wel één belangrijke beperking: de zaken die je aanbiedt mogen niet behoren tot je standaard bedrijfsactiviteiten. Dus heb je een bureaustoel over of kantoorruimte voor een ondernemer, perfect! Maar, maak je websites en biedt je een website te koop aan, dan is dat tegen de regels.
  De geplaatste berichten blijven maximaal 3 maanden op het forum.

Compagnon it-er gezocht optiekbranche


Rich123
 • Phonenumber: 0625243864

Met ruim 30 jaar ervaring in de optiekbranche,  internationaal en nationaal, ontwikkelde ik een geheel nieuw product nl. een clip-on any shape, any model, waarin glazen op sterkte kunnen worden gemonteerd. Zo kan je van je afstandsbril gemakkelijk een beeldschermbril, multifocalebril, zonnebril, hobbybril, muziekbril etc maken.  Kortom elke gewenste kijkoplossing is mogelijk, met de clip-on in vintage style te realiseren. Ipv voor elke kijkoplossing een bril aan te moeten schaffen.

Het product is klaar, wordt geproduceerd in china en ligt op voorraad, heeft een enorme winst marge, momenteel wordt er gewerkt aan een internet site/webshop. 

Ik ben hiervoor op zoek naar een compagnon met internet ervaring, naast een te realiseren start-up in Amsterdam middels retail, zijn legio mogelijkheden omzet te genereren op het net.

 

Daarnaast zijn er veel kansen in het aanbieden van merkbrillen op sterkte, er worden steeds meer brillen via het net verkocht, maar voornamelijk eigen labels, zie aceandtate, charly temple, ik heb de juiste contacten Italiaanse merkmonturen in te kunnen kopen, en brillenglazen op sterkte in te kopen. Kortom een bloeiende handel  in optiek, zowel in retail als op het internet. Met buitengewoon hoge marges.

 

Ik zoek een compagnon die naast veel know how op gebied van internet, ook kapitaal in kan brengen in ruil voor aandelen.


  Vraag   Price: € 0.00 Place: AMSTERDAM


User Feedback

Recommended Comments

There are no comments to display.Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Bring your business plan to a higher level!

  On this forum all subjects are discussed related to entrepreneurship.

  Growing together with other entrepreneurs

  ✓     Ask your entrepreneur questions

  ✓     Share your answers

  ✓     Low profile

  ✓     Transparant

  ✓     At your convenience

  ✓     Always based on relevance, substance and expertise

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept