Jump to content
 • Let op: dit is geen board om ondernemersvragen te stellen, maar bedoeld voor advertenties.
  Wil je een advertentie plaatsen op Vraag & Aanbod van Higherlevel.nl ? Dat kan, maar daar zijn wel voorwaarden aan verbonden. Lees onderstaande goed door.

  Zoek je een aanbieder, of heb je zelf iets aan te bieden? Om het forum niet helemaal onder te laten sneeuwen in allerlei gezocht!-berichten, is er Vraag&Aanbod. Je kunt hier in principe alles vragen of aanbieden, mits ondernemersgerelateerd. Je mag Vragen altijd plaatsen. Aanbieden mag nadat je vijf inhoudelijke berichten hebt geplaatst op het forum.

  Bij het aanbieden geldt wel één belangrijke beperking: de zaken die je aanbiedt mogen niet behoren tot je standaard bedrijfsactiviteiten. Dus heb je een bureaustoel over of kantoorruimte voor een ondernemer, perfect! Maar, maak je websites en biedt je een website te koop aan, dan is dat tegen de regels.
  De geplaatste berichten blijven maximaal 3 maanden op het forum.

Feedback op concept en website van flexwerk-platform


Frerik Bongers
 • Phonenumber: 0652866854

Ons concept:

 

GigWorks B.V. is een onderneming dat zich bezig houdt met de ontwikkeling van een online platform waarop o.a. flexwerkers werkplekken kunnen boeken in café's en restaurants. Dit wordt mogelijk aan de hand van dagkaarten, weekkaarten en maandkaarten. Deze kaarten geven recht op een aantal standaardvoorzieningen: een geboekte/gereserveerde werkplek, onbeperkt koffie & thee, snel & beveiligd internet, bezorging van post (zakelijk adres), veilige opbergplek van spullen en voldoende stopcontacten. Naast deze standaardvoorzieningen heeft de flexwerker de mogelijkheid om zaken als ontbijt en lunch voorafgaand toe te voegen aan zijn of haar bezoek. Daarmee is het doel van GigWorks om een werkplek te bieden waar men zich welkom voelt om te werken, terwijl hij of zij tegelijkertijd kan genieten van de sfeer en faciliteiten die café's en restaurants kunnen bieden.

 

website: www.gigworks.me

 

Let op! De advertenties (en prijzen) op deze website zijn voorbeelden van locaties die wij geschikt achten voor ons product. Met de café's en restaurants is nog geen contact gelegd voor het aanbieden van ons product, maar dit zijn wij van plan te doen wanneer voldoende mensen geïnteresseerd zijn in onze dienst.

 

Wij zijn benieuwd wat jullie van dit concept vinden. Is dit een werkbaar concept en op welke punten kunnen wij ons verbeteren?

 

Daarbij zijn wij vooral benieuwd of wij op dit moment gekozen hebben voor een juiste combinatie van standaardvoorzieningen, of de website helder en overzichtelijk werkt (en daarbij ons concept ook inzichtelijk wordt) en wat jullie vinden van de gekozen locaties. 

 

Graag ontvangen wij op deze punten feedback zodat het concept en de website verder ontwikkeld kunnen worden.

 

Alvast bedankt,

 

Frerik Bongers

 

 


  Vraag   Price: € 0.00 Place: Utrecht


User Feedback

Recommended Comments

There are no comments to display.Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Bring your business plan to a higher level!

  On this forum all subjects are discussed related to entrepreneurship.

  Growing together with other entrepreneurs

  ✓     Ask your entrepreneur questions

  ✓     Share your answers

  ✓     Low profile

  ✓     Transparant

  ✓     At your convenience

  ✓     Always based on relevance, substance and expertise

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept