Ga naar inhoud
 • Let op: dit is geen board om ondernemersvragen te stellen, maar bedoeld voor advertenties.
  Wil je een advertentie plaatsen op Vraag & Aanbod van Higherlevel.nl ? Dat kan, maar daar zijn wel voorwaarden aan verbonden. Lees onderstaande goed door.

  Zoek je een aanbieder, of heb je zelf iets aan te bieden? Om het forum niet helemaal onder te laten sneeuwen in allerlei gezocht!-berichten, is er Vraag&Aanbod. Je kunt hier in principe alles vragen of aanbieden, mits ondernemersgerelateerd. Je mag Vragen altijd plaatsen. Aanbieden mag nadat je vijf inhoudelijke berichten hebt geplaatst op het forum.

  Bij het aanbieden geldt wel één belangrijke beperking: de zaken die je aanbiedt mogen niet behoren tot je standaard bedrijfsactiviteiten. Dus heb je een bureaustoel over of kantoorruimte voor een ondernemer, perfect! Maar, maak je websites en biedt je een website te koop aan, dan is dat tegen de regels.
  De geplaatste berichten blijven maximaal 3 maanden op het forum.

Franchisenemer worden? Succesvol Seafood Concept wacht op u!

Heeft u de ambitie om een eigen top restaurant te hebben binnen een bestaand succesvol concept, maar heeft u geen zin in de onnodige hoofdpijn? Dan is dit de perfecte mogelijkheid om die droom te verwezenlijken. Wij zoeken namelijk franchisenemers voor onze succesvolle seafood-restaurantketen.

Hierbij krijgt u alle steun: wij verzorgen de marketing, medewerkers, training, etc. Wij hebben een groot netwerk met een bekende naam, zodat u kunt meedingen in ons succes. Momenteel zijn er al een aantal goedlopende restaurants actief in het centrum van Amsterdam en andere delen. Wegens het groot succes van ons concept willen wij in diverse steden (ook in het buitenland) uitbreiden.

Bent u horecaondernemer met voldoende ervaring met onder andere een SVH-diploma en wilt u voor succes gaan? Neem dan snel contact met ons op voor de mogelijkheden.

06- 850 694 17


Aanbod Prijs: € 0.00


Aanbevolen reacties

Er zijn geen reacties om weer te geven.Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen

 • Breng jouw businessplan naar een higher level!

  Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

  Groeien doe je met ondernemers onder elkaar:

  ✓     Stel jouw ondernemersvragen

  ✓     Deel jouw antwoorden

  ✓     Low profile

  ✓     Transparant

  ✓     Op jouw moment

  ✓     Altijd gebaseerd op relevantie, inhoud en vakmanschap

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké