Ga naar inhoud
  • Wil je een advertentie plaatsen op Vraag & Aanbod van Higherlevel.nl ?

    Daar zijn voorwaarden aan verbonden:

    Zoek je een aanbieder, of heb je zelf iets aan te bieden? Om het forum niet helemaal onder te laten sneeuwen in allerlei gezocht!-berichten, is er Vraag&Aanbod. Je kunt hier in principe alles vragen of aanbieden, mits ondernemersgerelateerd. Je mag Vragen altijd plaatsen. Aanbieden mag nadat je vijf inhoudelijke berichten hebt geplaatst op het forum.

    Bij het aanbieden geldt wel één belangrijke beperking: de zaken die je aanbiedt mogen niet behoren tot je standaard bedrijfsactiviteiten. Dus heb je een bureaustoel over of kantoorruimte voor een starter, perfect! Maar maak je websites en biedt je een website te koop aan, dan is dat tegen de regels. De geplaatste berichten blijven maximaal 3 maanden op het forum.

Gezocht: iemand met veel verstand van rechtsvormen

Gevraagd door IngeM op 6 oktober 2018 | 3 reacties

Hallo!
Mijn bedrijf (eenmanszaak) is in haar start (2 jaar jong) en gaat groeien. Nu zit ik eraan te denken om mijn bedrijf van rechtsvorm te laten 'wisselen' door er een maatschap of VOF van te maken maar krijg te weinig informatie gevonden over waarom ik wel/niet voor welke optie zou gaan. 

Weet iemand bij wie ik hiervoor kan aankloppen of ben jij een persoon die mij hiermee kan helpen? Ik hoor het super graag!

Groetjes,
Inge

aangepast door Timdetim


Vraag Prijs: € 0.00


Aanbevolen reacties

Er zijn geen reacties om weer te geven.Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké