Ga naar inhoud
  • Let op: dit is geen board om ondernemersvragen te stellen, maar bedoeld voor advertenties.
    Wil je een advertentie plaatsen op Vraag & Aanbod van Higherlevel.nl ? Dat kan, maar daar zijn wel voorwaarden aan verbonden. Lees onderstaande goed door.

    Zoek je een aanbieder, of heb je zelf iets aan te bieden? Om het forum niet helemaal onder te laten sneeuwen in allerlei gezocht!-berichten, is er Vraag&Aanbod. Je kunt hier in principe alles vragen of aanbieden, mits ondernemersgerelateerd. Je mag Vragen altijd plaatsen. Aanbieden mag nadat je vijf inhoudelijke berichten hebt geplaatst op het forum.

    Bij het aanbieden geldt wel één belangrijke beperking: de zaken die je aanbiedt mogen niet behoren tot je standaard bedrijfsactiviteiten. Dus heb je een bureaustoel over of kantoorruimte voor een ondernemer, perfect! Maar, maak je websites en biedt je een website te koop aan, dan is dat tegen de regels.
    De geplaatste berichten blijven maximaal 3 maanden op het forum.

Ik ben opzoek naar een engineer/ industrieel vormgever

Ik ben opzoek naar een engineer/ industrieel vormgever die me kan helpen met het ontwikkelen van nieuwe innovatief product. Een nieuwe slimme deursysteem waar gezondheid en hygiëne een belangrijke rol speelt.

 

Rond dit product wil ik een nieuwe startup opzetten, dus er is ook ruimte om deel uit te maken van de founding-team.

 

Wil je meer informatie dan kan u een presentatie opsturen, stuur me een bericht in me in-box.


  Vraag   Prijs: € 0.00 Plaats: Amsterdam


Aanbevolen reacties

Klinkt alsof je wel echt een industrieel ontwerper (mèt ingenieurstitel) nodig gaat hebben in plaats van een industrieel vormgever. Dat zijn twee klein beetje overlappend maar wel verschillende vakgebieden. Vormgever gaat echt over vorm, dingen mooi, interactief of intuitief maken. Maar als je dingen wilt laten produceren en wilt ontwerpen voor grotere series dan raad ik je aan vanaf het begin een ingenieur er bij te betrekken. (Of de vormgever heeft er werkervaring en passie voor)

 

Klinkt als een leuk project, enjoy!

Deel deze reactie


Link naar reactie
Delen op andere sites

Beste Borg,

Je product klinkt interessant. Ik ben een opgeleide engineer en altijd opzoek naar dit soort mogelijkheden. Mocht je nog niet verder gekomen zijn zou ik graag eens naar je product willen kijken. Als je interesse hebt hoor ik graag van je.

Mvg. Maarten 

Deel deze reactie


Link naar reactie
Delen op andere sites


Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké