Jump to content
 • Let op: dit is geen board om ondernemersvragen te stellen, maar bedoeld voor advertenties.
  Wil je een advertentie plaatsen op Vraag & Aanbod van Higherlevel.nl ? Dat kan, maar daar zijn wel voorwaarden aan verbonden. Lees onderstaande goed door.

  Zoek je een aanbieder, of heb je zelf iets aan te bieden? Om het forum niet helemaal onder te laten sneeuwen in allerlei gezocht!-berichten, is er Vraag&Aanbod. Je kunt hier in principe alles vragen of aanbieden, mits ondernemersgerelateerd. Je mag Vragen altijd plaatsen. Aanbieden mag nadat je vijf inhoudelijke berichten hebt geplaatst op het forum.

  Bij het aanbieden geldt wel één belangrijke beperking: de zaken die je aanbiedt mogen niet behoren tot je standaard bedrijfsactiviteiten. Dus heb je een bureaustoel over of kantoorruimte voor een ondernemer, perfect! Maar, maak je websites en biedt je een website te koop aan, dan is dat tegen de regels.
  De geplaatste berichten blijven maximaal 3 maanden op het forum.

Jonge mede-ondernemer gezocht!


OrlandoO

Geachte,

 

Inmiddels ben ik nu zo'n 3 jaar voor mijzelf bezig met twee hele diverse ondernemingen. De eerste ind e automotive branche, en de tweede in de horecabranche. Door een noodlottig ongeval in juni 2017 en een sterke groei van onderneming in de automotive, is die in de horeca helaas niet zo hard van de grond gekomen als de ander.

 

Dit komt mede doordat ik de onderneming in de automotive run met een goede vriend. Dat werkt, naar mijn mening, een stuk prettiger dan alleen. 

 

Omdat ik het erg zonde vindt dat mijn eerste onderneming niet de aandacht verdient die het zou moeten krijgen en het nog erger is dat er heel veel omzet (en winst!) blijft liggen, ben ik opzoek naar een jonge mede ondernemer met affiniteit voor de horeca. 

 

Ik heb overal al gezocht; tussen mijn vrienden- en kennissenkring, studiegenoten en mijn vroegere opleidingen echter hebben geen van allen iets voor mij kunnen betekenen, vandaar dat ik het via deze weg probeer.

 

Ik ben opzoek naar een jong iemand die aan het eind van zijn/haar studie zit. Het liefst in de horeca of op sales gebied. Ik vraag namelijk niet om een investering of een inkoping, alleen tijd en inzet. 

 

Daar tegenover staat jouw medezeggenschap in een interessant product/bedrijf met heel veel potentie, vele mogelijkheden met betrekking tot groei en inbreng en een interessante verdeling van de winst! 

 

Voor meer informatie kunt u altijd een bericht achterlaten! 

 

Met vriendelijke groet,

 

Orlando


  Vraag   Price: € 0.01


User Feedback

Recommended Comments

There are no comments to display.Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Bring your business plan to a higher level!

  On this forum all subjects are discussed related to entrepreneurship.

  Growing together with other entrepreneurs

  ✓     Ask your entrepreneur questions

  ✓     Share your answers

  ✓     Low profile

  ✓     Transparant

  ✓     At your convenience

  ✓     Always based on relevance, substance and expertise

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept