Ga naar inhoud
  • Let op: dit is geen board om ondernemersvragen te stellen, maar bedoeld voor advertenties.
    Wil je een advertentie plaatsen op Vraag & Aanbod van Higherlevel.nl ? Dat kan, maar daar zijn wel voorwaarden aan verbonden. Lees onderstaande goed door.

    Zoek je een aanbieder, of heb je zelf iets aan te bieden? Om het forum niet helemaal onder te laten sneeuwen in allerlei gezocht!-berichten, is er Vraag&Aanbod. Je kunt hier in principe alles vragen of aanbieden, mits ondernemersgerelateerd. Je mag Vragen altijd plaatsen. Aanbieden mag nadat je vijf inhoudelijke berichten hebt geplaatst op het forum.

    Bij het aanbieden geldt wel één belangrijke beperking: de zaken die je aanbiedt mogen niet behoren tot je standaard bedrijfsactiviteiten. Dus heb je een bureaustoel over of kantoorruimte voor een ondernemer, perfect! Maar, maak je websites en biedt je een website te koop aan, dan is dat tegen de regels.
    De geplaatste berichten blijven maximaal 3 maanden op het forum.

Mensen die hun idee willen omzetten in een onderneming

Beste HighLevelers! 

 

Na jaren dromen is het zover: ik ga weer een eigen onderneming beginnen.

Ondernemen is mijn passie, maar samenwerken des te meer! 

 

Daarom ben ik op zoek naar iemand die een idee heeft, dat graag in de markt wil zetten maar iemand zoekt om de rest te regelen. 

De rest? Ja, de rest... jij doet waar jouw passie ligt,  dan doe ik waar mijn passie ligt: ondernemen, samenwerken & alles regelen wat er voor nodig is.

 

Alleen kun je weinig, samen kun je alles! 

 

Groeten, 

 

      Ronald


  Vraag   Prijs: € 0.00 Plaats: Groningen


Aanbevolen reacties

Beste Ronald, ik heb in het afgelopen jaar een nieuw product ontwikkeld voor de optiek branche, een product dat iets toevoegt voor elke brildragende, product ligt nu klaar in china voor verzending. En kan vermarkt worden met een enorme marge, zelfs via webshop rechtstreeks naar de consument. Ik kom uit een optiek familie, en kan je zeggen, dit product heeft een enorme potentie. En kan de hele wereld over. En ik zoek daar mensen en financien bij. Ik ben inmiddels ruim 20k verder en de bodem komt bij mij in zicht. Veel is al klaar als merknaam, ontwerp logo's etc. Allicht kan je eens meekijken.

 

Warme groet Richard

Deel deze reactie


Link naar reactie
Delen op andere sites


Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké