Ga naar inhoud
  • Wil je een advertentie plaatsen op Vraag & Aanbod van Higherlevel.nl ?

    Daar zijn voorwaarden aan verbonden:

    Zoek je een aanbieder, of heb je zelf iets aan te bieden? Om het forum niet helemaal onder te laten sneeuwen in allerlei gezocht!-berichten, is er Vraag&Aanbod. Je kunt hier in principe alles vragen of aanbieden, mits ondernemersgerelateerd. Je mag Vragen altijd plaatsen. Aanbieden mag nadat je vijf inhoudelijke berichten hebt geplaatst op het forum.

    Bij het aanbieden geldt wel één belangrijke beperking: de zaken die je aanbiedt mogen niet behoren tot je standaard bedrijfsactiviteiten. Dus heb je een bureaustoel over of kantoorruimte voor een starter, perfect! Maar maak je websites en biedt je een website te koop aan, dan is dat tegen de regels. De geplaatste berichten blijven maximaal 3 maanden op het forum.

Ondernemer gezocht die van een goed lopende website een groter succes kan maken!

 

Hallo!

We zoeken een ondernemer die vol gas wilt en kan gaan voor het project pedicure(punt)nl. De website bestaat +/- 10 jaar en behaald op het moment 500.000/600.000 bezoekers per jaar. Het project staat in principe nu met de juiste inspanning in een startpositie om er direct een boterham aan te kunnen verdienen en heeft de potentie om verder te kunnen groeien.

Denk jij dat je geschikt bent? Stuur dan een mailtje naar mail@noq.nl met je motivatie en eventueel plan, geef duidelijk aan waarom jij een goede keuze bent. Heb je al ervaring? Stuur dan ook voorbeelden mee. Indien er van onze kant interesse is om met je samen te werken, zullen we een face to face gesprek inplannen om de mogelijkheden verder uit te werken.

aangepast door Timdetim


Vraag Prijs: € 0.00


Aanbevolen reacties

Er zijn geen reacties om weer te geven.Gast
This is now closed for further comments

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké