Ga naar inhoud
  • Let op: dit is geen board om ondernemersvragen te stellen, maar bedoeld voor advertenties.
    Wil je een advertentie plaatsen op Vraag & Aanbod van Higherlevel.nl ? Dat kan, maar daar zijn wel voorwaarden aan verbonden. Lees onderstaande goed door.

    Zoek je een aanbieder, of heb je zelf iets aan te bieden? Om het forum niet helemaal onder te laten sneeuwen in allerlei gezocht!-berichten, is er Vraag&Aanbod. Je kunt hier in principe alles vragen of aanbieden, mits ondernemersgerelateerd. Je mag Vragen altijd plaatsen. Aanbieden mag nadat je vijf inhoudelijke berichten hebt geplaatst op het forum.

    Bij het aanbieden geldt wel één belangrijke beperking: de zaken die je aanbiedt mogen niet behoren tot je standaard bedrijfsactiviteiten. Dus heb je een bureaustoel over of kantoorruimte voor een ondernemer, perfect! Maar, maak je websites en biedt je een website te koop aan, dan is dat tegen de regels.
    De geplaatste berichten blijven maximaal 3 maanden op het forum.

Ondernemers gezocht

Op de Hogeschool van Amsterdam wordt gewerkt aan een database met verhalen van ondernemers die met ernstige tegenslagen te maken hebben gehad (afstoten van een bedrijfsonderdeel of productgroep, verplichte verkoop van het bedrijf, of Faillissement). Doel van de database is patronen te gaan herkennen en lessons learned te formuleren waarmee toekomstig ondernemers en adviseurs om ondernemers heen hun voordeel mee kunnen doen.

Ondernemers met een dergelijk verhaal worden geinterviewd door een student, die werkt met een uitgewerkte vragenlijst. We zijn altijd op zoek naar ondernemers die willen meewerken. Nu hebben we heel concreet enkele vragen voor studenten die het niet lukt om een ondernemer te vinden die zijn of haar verhaal wil delen.

Wil jij je verhaal delen of ken je iemand die dat zou willen doen? stuur me dan een mail via j.w.g.m.martens@hva.nl.
Dank je wel alvast.

 

 


  Vraag   Prijs: € 0.00 Plaats: Amsterdam


Aanbevolen reacties

Wellicht is het een goed idee om hier iets mee te doen: https://fuckupnights.com/

Check de edities in ons kikkerlandje...

Genoeg mensen die hun verhaal delen. Vraag me wel af hoeveel mensen open staan om hun verhalen kapot te slaan in een vragenlijst voor een (aanname!) zinloos KI-project.

Deel deze reactie


Link naar reactie
Delen op andere sites


Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké