Ga naar inhoud
  • Wil je een advertentie plaatsen op Vraag & Aanbod van Higherlevel.nl ?

    Daar zijn voorwaarden aan verbonden:

    Zoek je een aanbieder, of heb je zelf iets aan te bieden? Om het forum niet helemaal onder te laten sneeuwen in allerlei gezocht!-berichten, is er Vraag&Aanbod. Je kunt hier in principe alles vragen of aanbieden, mits ondernemersgerelateerd. Je mag Vragen altijd plaatsen. Aanbieden mag nadat je vijf inhoudelijke berichten hebt geplaatst op het forum.

    Bij het aanbieden geldt wel één belangrijke beperking: de zaken die je aanbiedt mogen niet behoren tot je standaard bedrijfsactiviteiten. Dus heb je een bureaustoel over of kantoorruimte voor een starter, perfect! Maar maak je websites en biedt je een website te koop aan, dan is dat tegen de regels. De geplaatste berichten blijven maximaal 3 maanden op het forum.

Ondernemers voor beschikbare ruimte in coöperatief huurpand Rotterdam

Beste ondernemers,

Ik ben samen met andere bedrijven een traject gestart om te profiteren van elkaars netwerk en gedeelde kosten. Het idee is om samen een pand te huren als coöperatie. Nu hebben we een perfect pand gevonden maar zijn er in het traject 2 ondernemers afgevallen omdat zij toch liever alleen iets wilden huren. Als resultaat hebben we plek over en willen we dit graag opvullen!
Op Facebook en Linkedin hebben we al meerdere mensen gesproken en er is geen gebrek aan interesse, maar we hebben de juiste match helaas nog niet gevonden. Heeft iemand tips voor fora en andere mogelijkheden om in contact te komen met geïnteresseerde ondernemers?

Het gaat om een pand in Rotterdam centrum (scheepvaartkwartier) en de huurprijs is 11,80 per m2 (+107,- voor gezamenlijke ruimtes) per maand. We hebben nog een ruimte van 45m2 over die in zijn geheel of in twee aparte delen verhuurd kan worden. De ingangsdatum kan per direct, maar vanaf 1 december is ook mogelijk.

Hopelijk heeft iemand de gouden tip (of zoek je misschien zelf wel een ruimte!)

Mvg,
Marlot


Aanbod Prijs: € 0.00 Plaats: Rotterdam


Aanbevolen reacties

Er zijn geen reacties om weer te geven.Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké