Ga naar inhoud
  • Let op: dit is geen board om ondernemersvragen te stellen, maar bedoeld voor advertenties.
    Wil je een advertentie plaatsen op Vraag & Aanbod van Higherlevel.nl ? Dat kan, maar daar zijn wel voorwaarden aan verbonden. Lees onderstaande goed door.

    Zoek je een aanbieder, of heb je zelf iets aan te bieden? Om het forum niet helemaal onder te laten sneeuwen in allerlei gezocht!-berichten, is er Vraag&Aanbod. Je kunt hier in principe alles vragen of aanbieden, mits ondernemersgerelateerd. Je mag Vragen altijd plaatsen. Aanbieden mag nadat je vijf inhoudelijke berichten hebt geplaatst op het forum.

    Bij het aanbieden geldt wel één belangrijke beperking: de zaken die je aanbiedt mogen niet behoren tot je standaard bedrijfsactiviteiten. Dus heb je een bureaustoel over of kantoorruimte voor een ondernemer, perfect! Maar, maak je websites en biedt je een website te koop aan, dan is dat tegen de regels.
    De geplaatste berichten blijven maximaal 3 maanden op het forum.

Partner/Ondernemer gezocht voor startup in psychographics

Ondernemer (met bestaand ander bedrijf) zoekt een gedreven ondernemer of ondernemer in spe die samen met mij een bedrijf wil opbouwen in psychographics. (Psychographics is a qualitative methodology used to describe consumers on psychological attributes. Psychographics have been applied to the study of personality, values, opinions, attitudes, interests, and lifestyles). Kortom het toepassen van Big data, algoritmes en psychmetrie op potentiele kopers op websites.

 

Ik ben zelf expert Big data, algoritmes en psychometrie en zoek daarom iemand die ervaring en affiniteit het met e-retailers en daar ook ingangen heeft. Kortom een expert op het gebied van online shopping gedrag, online marketing etc. Profiel: gedreven, WO niveau, commercieel en betrouwbaar.


  Vraag   Prijs: € 0.00 Plaats: Amsterdam


Aanbevolen reacties

Er zijn geen reacties om weer te geven.Gast
This is now closed for further comments

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké