Jump to content
 • Let op: dit is geen board om ondernemersvragen te stellen, maar bedoeld voor advertenties.
  Wil je een advertentie plaatsen op Vraag & Aanbod van Higherlevel.nl ? Dat kan, maar daar zijn wel voorwaarden aan verbonden. Lees onderstaande goed door.

  Zoek je een aanbieder, of heb je zelf iets aan te bieden? Om het forum niet helemaal onder te laten sneeuwen in allerlei gezocht!-berichten, is er Vraag&Aanbod. Je kunt hier in principe alles vragen of aanbieden, mits ondernemersgerelateerd. Je mag Vragen altijd plaatsen. Aanbieden mag nadat je vijf inhoudelijke berichten hebt geplaatst op het forum.

  Bij het aanbieden geldt wel één belangrijke beperking: de zaken die je aanbiedt mogen niet behoren tot je standaard bedrijfsactiviteiten. Dus heb je een bureaustoel over of kantoorruimte voor een ondernemer, perfect! Maar, maak je websites en biedt je een website te koop aan, dan is dat tegen de regels.
  De geplaatste berichten blijven maximaal 3 maanden op het forum.

Sales toppers gezocht B2B | Hoge vergoedingen


knabbeltje

Beste freelancers,

 

Als nieuwe speler in de marketingwereld willen wij onszelf groots lanceren en de directe concurrentie aangaan met alle huidige offline- en online-marketingmethodes. Een grote uitspraak, maar wat wij wel gaan realiseren. Om dit mogelijk te maken zijn wij per direct op zoek naar meerdere sales toppers die onderdeel willen uitmaken van deze grootse lancering.

 

Ons concept

Naar aanleiding van een uitgebreid marktonderzoek hebben wij geconstateerd dat vele kansen in de offline- en online-marketing onbenut blijven. Wij vinden dat dit beter kan en hebben de meest sterke punten uit zowel offline als online gebundeld tot één krachtige marketingstrategie. Namelijk het versturen van persoonlijke en doelgroepgerichte folders binnen ons eigen netwerk van leads. Deze zijn voorzien van exclusieve kortingen in de vorm van uitdrukpassen die tot in de kleinste details meetbaar zijn gemaakt. Een hele mond vol, maar de USP’s zijn oneindig en de kosten voor de zakelijke relatie minimaal. En het allermooiste? Alle handelingen voor deze succesvolle campagnes worden volledig door ons uitgevoerd. De zakelijke relatie hoeft alleen nog maar de nieuwe klanten te verwelkomen.

 

Werkzaamheden

Als sales topper ben je zelf geheel verantwoordelijk voor je eigen werkzaamheden en tijdsindeling; er is geen enkele verplichting richting ons. Je verkoopt ons concept binnen je eigen netwerk en bouwt deze op voor langdurige zakelijke relaties. Daarbij ben je niet gebonden aan je eigen regio, maar kun je daar volledig je eigen invulling aan geven. Hierdoor kun jij jezelf écht focussen op hetgeen je goed in bent; verkopen.

 

Dankzij onze werkwijze heb je weinig tot geenadministratie én kom je professioneel over richting je klanten. Om dit mogelijk te maken heb je de beschikking over onze krachtige, snelle en eenvoudige tools:

-      G-Suite account met e-mailadres van ons;

-      Pipedrive account voor sales-tracking;

-      Geautomatiseerd offreer- en facturatiesysteem;

-      Geautomatiseerd commissie-tracking systeem;

-      Visitekaartjes met onze naam;

-      Kant-en-klare verkooppresentatie.

 

Vergoedingen

Bij ons betaalt de zakelijke relatie uitsluitend voor het aantal consumenten dat zij met een campagne bereiken, een all-in prijs per consument. Vanwege ons concept zullen wij alleen interessant zijn voor de grotere ondernemingen. Hierdoor zullen er dan ook grotere aantallen worden afgenomen wat direct terug te vinden is in de vergoedingen.

 

Wij werken uitsluitend op commissiebasis, maar waarbij de sky letterlijk the limit is. Er is namelijk weinig tijdsinspanning benodigd voor het sluiten van een deal waar een hoge vergoeding tegenover staat. Uiteraard is dit volledig afhankelijk van je expertises, talent, inzet en bestaande netwerk.

 

Selectieprocedure

1.    Ontvangen van je CV

Wij zullen jeCV intern bespreken om te kijken of je relevante ervaringen hebt die passen bij de verkoop van ons concept.

 

2.    Inplannen Skype-call

Om niet afhankelijk te zijn van reistijden kiezen wij voor een Skype-call waarbij ons concept en verwachtingen richting jou verder worden toegelicht.

 

3.    Ondertekenen commissieovereenkomst

Er zal een fysieke meeting worden gepland om de overeenkomst met ons te tekenen. Ook zal je een demo krijgen over de werking van ons systeem.

 

4.    Starten werkzaamheden

Alle tools zullen voor je worden ingericht als ook het bestellen van de visitekaartjes. Je kunt dan per direct starten met het sluiten van deals uit onze naam.

 

Hebben wij met deze oproep je interesse gewekt en zie je jezelf dit werk al doen voor ons? Dat is mooi! Dit is nog maar het tipje van de sluier wat wij graag verder aan je toelichten*

 

* wij werken uitsluitend samen met freelancers die zichzelf hebben ingeschreven bij de Kamer van Koophandel


  Vraag   Price: € 0.00


User Feedback

Recommended Comments

Beste Knabbeltje,

Ik zag staan dat jij opzoek was naar een zelfstandig sales consultant, ik las je bericht door en zie er goeie kansen in. Ik ben zelf zzp sales consulant en ben zeer enthousiast over je plan.

 

Ik zal mezelf eerst even netjes voorstellen, mijn naam is Dennis Mous ik ben 18 jaar oud helaas word dit vaak onder schat meestal zeggen ze je bent te jong of je bent te on ervaren. Maar ondertussen heb ik meer dan een ton om gezet in 9 maanden door B2B sales en sales training op mn 18e en ben al 3 jaar fulltime actief in de sales en van alle markten thuis, zo heb ik mn eigen teams gehad grote deals gesloten en trainingen gegeven aan grote groepen voor grote A-merken zoals KPN en andere grote partijen zelfs nog een paar maanden een vestiging gerund en ben nu opzoek naar een nieuwe uitdaging, mocht je interesse hebben zie ik graag een reactie tegemoed met daarin je contact gevevens en dan doe ik je zo snel mogelijk een belletje en dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 

ps: graag even een reactie naar dennismous01@gmail.com

 

M.v.g. Dennis Mous.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Bring your business plan to a higher level!

  On this forum all subjects are discussed related to entrepreneurship.

  Growing together with other entrepreneurs

  ✓     Ask your entrepreneur questions

  ✓     Share your answers

  ✓     Low profile

  ✓     Transparant

  ✓     At your convenience

  ✓     Always based on relevance, substance and expertise

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept