Ga naar inhoud
  • Let op: dit is geen board om ondernemersvragen te stellen, maar bedoeld voor advertenties.
    Wil je een advertentie plaatsen op Vraag & Aanbod van Higherlevel.nl ? Dat kan, maar daar zijn wel voorwaarden aan verbonden. Lees onderstaande goed door.

    Zoek je een aanbieder, of heb je zelf iets aan te bieden? Om het forum niet helemaal onder te laten sneeuwen in allerlei gezocht!-berichten, is er Vraag&Aanbod. Je kunt hier in principe alles vragen of aanbieden, mits ondernemersgerelateerd. Je mag Vragen altijd plaatsen. Aanbieden mag nadat je vijf inhoudelijke berichten hebt geplaatst op het forum.

    Bij het aanbieden geldt wel één belangrijke beperking: de zaken die je aanbiedt mogen niet behoren tot je standaard bedrijfsactiviteiten. Dus heb je een bureaustoel over of kantoorruimte voor een ondernemer, perfect! Maar, maak je websites en biedt je een website te koop aan, dan is dat tegen de regels.
    De geplaatste berichten blijven maximaal 3 maanden op het forum.

Webshop (vloermaterialen) te koop (10 jaar oud)

Hallo iedereen,

 

Ik doe mijn webshop te koop vanwege een ondernemers switch. De webshop is gericht op vloermaterialen en bestaat 10 jaar en draait een omzet van 20.000 euro per jaar. Echter wordt de webshop gedraaid zonder marketing. Er is veel ruimte voor zowel de verhoging van de winstmarge als de gehele omzet. Je hebt niet veel voorraad nodig en dropshipping is momenteel gedeeltelijk aanwezig. Verder is het percentage dat retour gaat erg weinig (minder 1 procent). Alle cijfers en feiten zijn na persoonlijk gesprek in te zien. 

 

Groetjes, Derk (0685069417)


Aanbod Prijs: € 1.00


Aanbevolen reacties

Er zijn geen reacties om weer te geven.Gast
This is now closed for further comments

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké