Jump to content
 • Let op: dit is geen board om ondernemersvragen te stellen, maar bedoeld voor advertenties.
  Wil je een advertentie plaatsen op Vraag & Aanbod van Higherlevel.nl ? Dat kan, maar daar zijn wel voorwaarden aan verbonden. Lees onderstaande goed door.

  Zoek je een aanbieder, of heb je zelf iets aan te bieden? Om het forum niet helemaal onder te laten sneeuwen in allerlei gezocht!-berichten, is er Vraag&Aanbod. Je kunt hier in principe alles vragen of aanbieden, mits ondernemersgerelateerd. Je mag Vragen altijd plaatsen. Aanbieden mag nadat je vijf inhoudelijke berichten hebt geplaatst op het forum.

  Bij het aanbieden geldt wel één belangrijke beperking: de zaken die je aanbiedt mogen niet behoren tot je standaard bedrijfsactiviteiten. Dus heb je een bureaustoel over of kantoorruimte voor een ondernemer, perfect! Maar, maak je websites en biedt je een website te koop aan, dan is dat tegen de regels.
  De geplaatste berichten blijven maximaal 3 maanden op het forum.

Zakenpartner aangeboden


Tja...

Hallo,

 

Mijn schermnaam, "tja..." geeft al een beetje aan waar ik sta: zoekende naar een mooie nieuwe invulling. Ik heb deze oproep al eerder geplaatst en daarop kreeg ik een paas mooie reacties; helaas zat (voor mij) hetgeen ik zoek/ het goede idee er nog niet tussen. Dus bij deze (opnieuw) mijn oproep waarin ik mij aanbied als zakenpartner.

 

Mijn achtergrond: 25 jaar bankwezen, commercie in specialistisch financieel advies aan MKB en nu sinds ruim 4 jaar eigen bedrijf dat MKB ondersteunt op financieel gebied. Dit laatste is echter projectmatig en dit project is nu grotendeels ten einde. Dat betekent dat mijn bedrijfsactiviteit binnenkort op "0" staat.

 

Wat kan ik bieden en wat zoek ik? Ik ben goed in ordenen, analyseren, structureren. Gezond verstand, aanpakken, helpen een bedrijf verder te ontwikkelen en "gaan". Ben zeer resultaatgericht en hou van "handel". Tevens ben ik commercieel en kan ik goed verkopen;  ik wil echter niet "alleen maar" commercieel bezig zijn. Cold calling heb ik veel gedaan, maar dat geeft mij niet de energie (meer) die ik zoek. Het liefst zou ik samen met iemand zij aan zij aan een nieuw bedrijf(sidee) werken. Liefst een markt-klaar en uniek, goed verkoopbaar product.  Een andere mogelijkheid is dat ik internationaal voor je op pad ga om bijvoorbeeld export- of importmogelijkheden te onderzoeken of een stuk kwaliteitscontrole te waarborgen. Zomaar wat mogelijkheden zodat je een idee hebt wat mij aanspreekt. 

 

Zoek jij iemand die kan helpen om jouw bedrijf verder uit te bouwen? Je hoeft mij hiervoor niet persé salaris te betalen, dat kan bijvoorbeeld ook door (op termijn eventuele) deelname in je bedrijf of betaling obv gerealiseerd resultaat oid.

Benieuwd!  Reageer svp via persoonlijk bericht en ik zal snel reageren op je persoonlijke bericht. Dank! 

 

 


Aanbod Price: € 0.00


User Feedback

Recommended Comments

There are no comments to display.Guest
This is now closed for further comments

 • Bring your business plan to a higher level!

  On this forum all subjects are discussed related to entrepreneurship.

  Growing together with other entrepreneurs

  ✓     Ask your entrepreneur questions

  ✓     Share your answers

  ✓     Low profile

  ✓     Transparant

  ✓     At your convenience

  ✓     Always based on relevance, substance and expertise

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept