Jump to content
 • Let op: dit is geen board om ondernemersvragen te stellen, maar bedoeld voor advertenties.
  Wil je een advertentie plaatsen op Vraag & Aanbod van Higherlevel.nl ? Dat kan, maar daar zijn wel voorwaarden aan verbonden. Lees onderstaande goed door.

  Zoek je een aanbieder, of heb je zelf iets aan te bieden? Om het forum niet helemaal onder te laten sneeuwen in allerlei gezocht!-berichten, is er Vraag&Aanbod. Je kunt hier in principe alles vragen of aanbieden, mits ondernemersgerelateerd. Je mag Vragen altijd plaatsen. Aanbieden mag nadat je vijf inhoudelijke berichten hebt geplaatst op het forum.

  Bij het aanbieden geldt wel één belangrijke beperking: de zaken die je aanbiedt mogen niet behoren tot je standaard bedrijfsactiviteiten. Dus heb je een bureaustoel over of kantoorruimte voor een ondernemer, perfect! Maar, maak je websites en biedt je een website te koop aan, dan is dat tegen de regels.
  De geplaatste berichten blijven maximaal 3 maanden op het forum.

Zakenpartner/Investeerder coffeeshop gezocht.


de Kikker
Hans van den Bergh

Het is bij wet verboden om publiekelijk participatievoorstellen te doen (Wet Toezicht Effectenverkeer 1995). Je kunt op higherlevel.nl dus geen berichten plaatsen waarin je om geld of investeerders vraagt.

Message added by Hans van den Bergh

Mijn visie is dat mensen die behoefte hebben aan cannabis de mogelijkheid moeten hebben om dit in een veilige en verantwoorde omgeving te kunnen aanschaffen en niet geconfronteerd te hoeven worden met een schimmige en onveilige illegale markt. Een coffeeshop is daar een uitermate geschikte oplossing voor. In mijn moderne coffeeshop wordt een verantwoord cannabisproduct aangeboden met daarbij de nodige voorlichting en informatie om risico’s van cannabisgebruik te beperken. Bovendien kan de coffeeshop zorgen voor een afname van de illegale handel en de daaraan gerelateerde overlast op straat. De volksgezondheid van volwassen consumenten en de mogelijkheden voor (jongeren)preventie nemen hiermee aanzienlijk toe.

Het uitgangspunt van mijn coffeeshop is de verantwoordelijkheid om een goede voorziening te bieden aan cannabisconsumenten. Daarnaast speelt veiligheid en openbare orde minstens zo’n belangrijke rol. 

Dit lokale drugsbeleid wordt onder andere gebruikt in de discussies rondom een nieuwe Wietwet en de komende wietexperimenten, als voorbeeld voor een modern landelijk coffeeshopbeleid. Er is inmiddels steeds meer consensus onder bestuurders dat coffeeshops, als deze voldoen aan de nieuwste normen, een belangrijke functie kunnen vervullen bij druggerelateerde problematiek in gemeenten.


  Vraag   Price: € 0.00


User Feedback

Recommended Comments

There are no comments to display.Guest
This is now closed for further comments

 • Bring your business plan to a higher level!

  On this forum all subjects are discussed related to entrepreneurship.

  Growing together with other entrepreneurs

  ✓     Ask your entrepreneur questions

  ✓     Share your answers

  ✓     Low profile

  ✓     Transparant

  ✓     At your convenience

  ✓     Always based on relevance, substance and expertise

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept