Jump to content
Mikky Vrolijk

Biotech starters aan zet! Van onderzoeker naar ondernemer. (12-02-2003)

Recommended Posts

Het BioPartner Jaarevenement is hét vertrekpunt voor startende life sciences ondernemingen en biedt een unieke ontmoetingsplaats voor starters, potentiële starters (protostarters), ondernemers, investeerders, adviseurs en faciliterende organisaties in de life sciences!

 

Wat komt er kijken bij de overstap van wetenschap naar ondernemerschap? Als wetenschapper sluit U toevalligheden uit, als ondernemer zoekt U de risico's juist op, hoe rijmt U dat? Dit zijn enkele van de vragen die tijdens het evenement op allerlei manieren aan bod komen. Ervaren ondernemers uit binnen- en buitenland vertellen over de do's and don'ts bij het starten van een bedrijf in deze sector. Verder zijn er praktische workshops over ondernemen in de life sciences te volgen in een aantal parallelsessies en is er de mogelijkheid om je als jong bedrijf in een 'tien-minuten-presentatie' te presenteren aan onder andere financiers. Op de expomarkt kunnen deelnemers ervaringen uitwisselen met andere protostarters en starters en kunnen contacten worden gelegd met faciliterende organisaties. Deelname aan het evenement is voor starters en protostarters gratis.

 

Starters Proto Starters

Voor starters is een dag als deze een unieke kans om hun bedrijf te presenteren op de expomarkt. Deelname aan de expomarkt is voor starters gratis. Wilt U uw bedrijf presenteren op de expomarkt tijdens het evenement?

 

Proto starters

Van wetenschap naar business! Gebruik deze dag om de eerste stappen te zetten naar het ondernemerschap! U kunt tijdens het evenement met veel partijen kennis maken die een rol van betekenis voor U kunnen spelen. Maar U kunt U ook bij de BioPartner-stand op de expomarkt melden voor het aanvragen van een oriënterend gesprek met BioPartner of advies / consult bij een door U gewenste partij na het evenement. Wilt U nu reeds een gesprek aanvragen?

 

Meer informatie >>>

 

 

 


Netwerken: Het gaat er niet om wie je bent, maar wie je kent !

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

 • Who's Online

  Er zijn 18 leden online en 165 gasten

  (See full list)    
 • Also interesting:

 • OndernemerspleinEN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept