Ga naar inhoud

MODERATIE


Higherlevel.nl is een dynamisch forum voor en door ondernemers. De deelnemers aan ons forum hebben vragen, advies, informatie voor elkaar en meningen over elkaar.

Dat dit allemaal in goede banen wordt geleid, is te danken aan de moderatoren welke zich vrijwillig én belangenloos inzetten om dit forum te onderhouden.

De moderatoren zijn leidinggevend en sturend voor het forum en zorgen er voor dat deelnemers de forumregels naleven, de berichten binnen het onderwerp van het forum passen en dat de sfeer goed blijft. De moderatoren verplaatsen zo nodig berichten naar het deel van het forum waar deze thuis horen. Ook maken zij sturende opmerkingen in discussies die op het forum worden gevoerd en spreken zij gebruikers aan op hun gedrag.

En... niet onbelangrijk... De moderatoren denken in een besloten deel mee over ideeën en suggesties rondom ons forum en staan open voor de wensen die er bij de deelnemers leven.

Zonder moderatoren kan Higherlevel niet over een succesvol forum spreken. Het spreekt voor zich dat de input van hen een zeer belangrijk onderdeel van Higherlevel.nl is.

De moderatoren op dit moment:Dank gaat uit naar de moderatoren ("retired mods") die hen voorgingen:

Alef Arendsen - Camelot - Dennis Hettema - Dennis van Dijk - Edward Lich - Ewout Wolff - Fred Wiersma (in memoriam) - Highio - Jeroen Bakker - Kanban - Luc Franken - Marco van den Maagdenberg - Marjan ten Hagen - Nico Schouten - Nils de Witte - Olav Slikers - Paul Matthijs Lombert - Peter Bonjernoor (in memoriam) - Rene Persoon - Rick Idler - Ronald Kleverlaan - Ruben van den Oord (in memoriam) - TwaBla - Yannick Veys

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké