Jump to content

Hans van den Bergh

Moderator
 • Content Count

  5,989
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Hans van den Bergh last won the day on March 26

Hans van den Bergh had the most liked content!

Community Reputation

443

Personal info

Register

 • How did you find us:
  via een kennis
 • You are:
  ondernemer
 • What age group do you belong to?
  51 >
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
  financiering
  ondernemingsplannen
  juridische en fiscale zaken
  Financiën / administratie en credit management
  innovatief ondernemen
  internationaal ondernemen
  expert advies
  columns en algemene informatie

Company info

 • Company or organization name
  VOF De Witte Boerderij
 • Address
  Noorderblokken 14, Drouwenermond, 9523TK, Netherlands
 • Phone number
  0599 637 787
 • Branch
  Toerisme
 • Branch 2
  Horeca
 • Website address

Vision

 • I'm looking for people who
  integer zijn en mij vroeg of laat in verbazing kunnen doen vervallen!
 • My opinion about entrepeneurship
  Creëren, Organiseren, Realiseren: de basis van het (voort) bestaan van elke onderneming
 • My opinion about innovation
  Als het nog niet bestaat, moet het er komen, als het bestaat, moet het verbeterd kunnen worden en als het verbeterd kan worden, mag het bestaan
 1. https://www.geld.nl/hypotheek/service/vrij-op-naam-kosten-koper
 2. Beste Ramsay, dit oude topic en jouw vraagstelling hebben (vooralsnog) zeer weinig relevantie met ondernemerschap, daarom gaat dit topic op slot. Condities voor het plaatsen van een geldautomaat kun je bij een bank opvragen, daar hoeft geen oud topic voor omhoog worden gekickt.
 3. Alles gelezen hebbende, kom ik in ieder geval tot het oordeel dat alles inmiddels over dit topic gezegd is, en dat bijna elk advies steeds opnieuw neerkomt op 'zet wat opzij om te leven en ga met de rest iets leuks doen in vastgoed- of andere beleggingen'. Daarmee is het onderwerp afgedreven van de focus van HL, het actief ondernemen. Vandaar een slotje...
 4. Ik adviseer je het klantgerichter, als opdrachtnemer, op te vatten. Zie de aangevoerde punten als de eisen en wensen die de opdrachtgever stelt aan de uitvoering van de opdracht. Dat geeft jou ook mogelijkheden een doorvertaling te maken naar - onderhandeling over - jouw tariefstelling: "U wilt dat en dat zo en zo uitgevoerd hebben, dat kost zoveel..."
 5. https://www.mkbservicedesk.nl/2651/wat-zijn-regels-rondom-nul-uren.htm
 6. Ik begrijp echt niet dat je nog niet met contract en mail en meterstanden in de hand naar de verhuurder stapt om het geld terug te eisen. Vijf jaar tevergeefs op afrekening wachten en dan hopen dat een enkel mailtje de zaak ineens gaat verhelpen, lijkt mij niet echt slagvaardig. Het gaat inmiddels om een fors bedrag, dus meer actie en druk erop, zou ik zeggen...
 7. Ik zit in een soortgelijke situatie (echter 'iets' minder opbrengst uit de verkoop 😉) en ik kies ervoor om mij niet te haasten met een nieuw idee. Zodra het rustiger is tussen de oren komen de ideeën vanzelf...
 8. Ik ben er inmiddels in getraind geraakt om goed op te letten of er in een grijstint het woord 'gesponsord' onder de kop staat. Als ik eraan denk, rapporteer ik het als spam. Bij dat laatste krijg overigens de indruk dat ik daardoor alleen maar vaker dat soort 'nieuwsberichten' in beeld krijg, de 'Waylons, Matthijzen en Humberto's, etc.' vliegen me om de oren.
 9. Het is toch relevanter om je af te vragen of en hoe het wat voor jullie zou zijn?
 10. Of het nu om de toepassing van de loonheffingskorting gaat of om iets anders, er bestaat zoiets als het grondwettelijke recht (artikel 19) van de medewerker op vrije arbeidskeuze. En werkgever heeft er in beginsel dus niet zoveel over te zeggen of een medewerker ook nog ergens anders wil gaan werken.
 11. Inderdaad, terwijl ik onze nummers heb aangemeld bij bel-mij-niet. Dat meld ik ook steevast, tevens dat ik mij op mijn recht van verzet beroep.
 12. Beste Dennis, xammyyy heeft sinds 2016 dit forum niet meer bezocht. Wellicht kun je aangeven waar je vast loopt in jouw plan?
 13. BTW op auto's is niet altijd verrekenbaar, maar de dienst om als ondernemer auto's voor een ander te verhandelen is wel altijd BTW-plichtig.

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept