Jump to content

Jasper S.

Legend
 • Content Count

  508
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Jasper S. last won the day on March 13 2020

Jasper S. had the most liked content!

Community Reputation

44

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • Country
  Nederland
 • First name
  Jasper
 • How did you find us:
  anders

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Den Haag
 1. Je hebt echt geen idee waar je het over hebt. Ik ben al 21 jaar ondernemer, heb nog nooit mijn hand opgehouden, nog nooit een uitkering gekregen en wel altijd netjes belasting betaald. Dus het is niet raar dat ik een keer wat terug verwacht als ze de boel afsluiten. Wie ben jij om te oordelen wie een goede of slechte ondernemer is. En wat wil je daarmee zeggen? Ze werden eerst wel betaald en nu niet meer. Owja dan moet ik wel meteen een hele slechte ondernemer zijn en jij alles wetend en altijd in het gelijk toch? Tenminste dat is wat je toch graag wilt horen. Weet
 2. Dit is een ondernemersforum. Ik denk dat je het beste even kunt bellen met het UWV.
 3. Toch zijn er landen die wel plannen klaar hebben liggen, noodfondsen kunnen aangrijpen. Ik snap dat NL niet als een ander land kan zijn. Maar je moet toch toegeven dat pas na 2 maanden iets uitkeren wat niet eens echt gaat helpen, gewoon een slecht plan is. Gelukkig kunnen de drive-in jongens hier in het pand wel weer leuke investeringen doen, tegen de tijd dat de belastingdienst gaat controleren zijn ze toch al weg. Maar omdat een overheid dus niet in staat is adequaat te handelen, hebben we zo meteen een hoop werklozen en bedrijven die niet kunnen investeren.
 4. Klopt, bedankt voor het meedenken. daar mee zijn een aantal ondernemers, waaronder ik zeker blij mee, maar lang niet iedereen staat onder dit nummer, helaas vallen er nog steeds een hoop ondernemers in de branche buiten de boot. De 4000 euro is in ieder geval leuk voor 1 maand, het zou voor ons fijn zijn als de rest ook geholpen wordt, dan kunnen we wat facturen gaan innen.
 5. En in de tijd dat de overheid op zijn gemak de puzzelstukjes zoekt, zijn er een hoop bedrijven in onze sector die niet nog 4 weken kunnen wachten. Ik heb het geluk dat ik maar 2 werknemers heb, maar er zijn diverse bedrijven die meer dan 20 man in dienst hebben. En dat tegen het feit dat de horeca al sinds een maand niets meer betaald, sportscholen sinds een week of twee en scholen met een minimale bezetting zitten en hun administratie niet meer bijwerken. Kortom veel openstaande facturen. Vandaag de bevestiging binnen gekregen voor de looncompensatie, voor ons gaat dit 4 weken duren.
 6. Ze hebben trouwens geen monopolie hoor. Er zijn genoeg andere manieren van reclame maken. Denk maar aan bushokjes en de bekende hoge driehoekborden. Deze worden door andere partijen beheerd.
 7. Moet je alleen niet vergeten dat die beide een legertje advocaten klaar hebben staan, verwacht niet dat de ts dat heeft. Als je het zo hard wilt spelen, moet je ook wel de cash hebben om de rechtszaken te kunnen voeren, ze winnen het door de lange adem.
 8. Dank je wel. Een beetje kostbaar als je maar 1 website hebt, maar wel handig om eens door te nemen.
 9. Dit hebben we inmiddels gedaan. Er hing al een systeem, maar kwam in de knoop met de wet op de privacy van de medewerkers. Dus nu gaat hij alleen na openingstijden aan. Hij kan echter niet naar binnen zonder de boel te forceren, waar best wel wat voor nodig is, gezien de beveiligingen die wij hebben aangebracht. Na een eerdere inbraak. Er staat niets over in het contract. Helaas ziet het er niet naar uit dat we er uit gaan komen. Vooral niet nu de verhuurder in deze tijd een prijsverhoging heeft doorgevoerd voor alle huurders en bijna iedereen dit weigert te betalen. De huur is o
 10. Waar kan je deze handige tool vinden?
 11. Hou wel rekening met retouren en garantie. Je zou bij bol.com eens kunnen kijken wat voor contract zij de andere ondernemers aanbieden en hoe zij zich indekken.
 12. Zo te zien werd het mevr. van Veen wat heet onder de voeten of de link is niet helemaal correct
 13. Landen vergelijken is net als appels en peren vergelijken. De situaties zijn niet hetzelfde, het belastingsysteem is anders en het politiek stelsel is anders (iemand met daadkracht is de baas) en het land heeft veel meer inwoners.
 14. Het zal me toch niet gebeuren dat we het loodje leggen bij de derde crisis?
 15. Ja ik ga het zeker proberen. Wij hebben een omzetdaling van 100%. Ik heb wel je advies opgevolgd en zijn druk aan het rondbellen. Wellicht mogen wij helpen met het afzetten van grote dagelijkse markt, waar we met trussen en betonblokken de doorgangen gaan blokkeren en tegelijk informatie aan het publiek laten zien. Probleem ligt nog een beetje bij de communicatie tussen gemeente, hulpdiensten en winkeliers. Deze oplossing is een stuk mooier dan de standaard bouwhekken.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept