Jump to content

Cosara

Legend
 • Content Count

  3,472
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Cosara last won the day on January 3

Cosara had the most liked content!

Community Reputation

319

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Vrouw
 • Address
  Veraartlaan 8, Rijswijk, 2288GM, Netherlands
 • Country
  Nederland
 • First name
  Nedzhibe
 • Last name
  Evertse-Emin
 • Company or organization name
  Cosara
 • Website address
 • How did you find us:
  anders
 • Blog

Register

 • What age group do you belong to?
  51 >
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  juridische en fiscale zaken
  internationaal ondernemen

Company info

 • Location
  Rijswijk
 • Phone number
  070-2629404
 • Branch
  Administratie & accountancy
 • Branch 2
  Juridisch
 • Branch 3
  Intellectueel eigendom
 • Website address

Vision

 • I'm looking for people who
  Het leven een uitdaging (blijven) vinden.
 1. Voor informatie zie: Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu - Voedselcontactmaterialen en verdere verwijzingen. Warenwetregeling verpakkingen en gebruiksartikelen.
 2. Is dat zo ? TS heeft het niet over parallelimport binnen de EER, maar van buiten de EER. Het zou wel heel makkelijk worden om een nieuwe machine, na 1 dag buiten de EER gebruikt te hebben, als tweedehands te importeren, en zo het verbod van parallelle import te omzeilen. Parallelimport is wat het is, zonder onderscheidt tussen nieuw en gebruikt.
 3. Meekijken mag altijd ... maar iedereen interpreteert die cijfers waarschijnlijk anders en projecteert die als zijn eigen positieve of negatieve kijk op de wereld. Wat betreft die beurtschippers ... volgens mijn informatie was het vervoer destijds - lang voor de komst van Uw vadertje Drees - minstens zo complex als nu.
 4. De definitie van een ‘gezonde economie’ zal voor iedereen anders zijn. Zelf heb ik geen probleem met Nederland als distributieland of met Oost-Europese vrachtwagenchauffeurs. 'Vroegâh' was helemaal niet alles beter, wel anders ... toen stonden de pakhuizen in de stad en mochten de Nederlandse vrachtwagenchauffeurs de weekeinden gewoon doorrijden. Nieuwe kansen voor iedere ondernemer die daarvoor openstaat. Waarschijnlijk zullen er nog meer nieuwe pakhuizen langs de snelwegen bijgebouwd moeten worden ... en kunnen wij de schuld daarvoor bij de Britten leggen. Voor wat betreft Engeland en de Exit - we kunnen al lang niet meer spreken over Britain en de Brexit - de onbeantwoorde vraag is of wij hierbij te maken hebben met downsizing of downgrading ... het wordt in ieder geval niet het voorspelde Utopia voor de Britse bevolking.
 5. Afgezien van de vraag met wie? ... om voor de fiscale aftrekposten in aanmerking te komen, moet u 1.225 of meer uren per kalenderjaar aan het totaal van uw ondernemingen besteden. Eenmanszaak en/of VOF ... Het urencriterium geldt per ondernemer en niet per onderneming.
 6. Koppel de Afrondingsverschillen met de grootboekrekening(en) waarmee het verschil is ontstaan ... Dat kunnen zijn: - Debiteuren (verkoopfactuur) - Crediteuren (inkoopfactuur) - BTW
 7. ‘ elk nadeel heb se voordeel’ Met dat geld kunnen wij wel veel kleding en electronica uit Azie importeren en betalen ... en groente en fruit uit de hele wereld. Onze palmolie komt uit ZO-Azië, maar daar moeten zij daarvoor wel het oerwoud platbranden. Ons vlees komt nu en straks uit Brazilië, en ook daar moet de oerwoud verdwijnen. Wat betreft die stikstofcrisis en de eigen consumptie ... misschien moeten wij ook maar meer woningen in het buitenland gaan bouwen en aldaar gaan wonen en consumeren. Als wij nu eens gaan bouwen aan het Singapore aan de Maas, dan blijft er vanzelf minder natuur over en wordt het probleem deels ook opgelost. De moeilijkste klus voor elke regering - huidig en toekomstig - is het afwegen van belangen ...
 8. Wel een heel zwak argument voor iets wat al geruime tijd speelt en nogal wat consequenties met zich meebrengt. Ben nu ook wel benieuwd naar het verhaal hoe de overstap van accountant X naar Y heeft plaatsgevonden.
 9. Blaffende honden bijten niet ... en als alle (eenzijdige) verhalen waar zijn, dan hebben de betreffende eigenaren genoeg ervaring om hier op een gepaste manier mee om te gaan.
 10. -Omdat ik het faillissement van de natuurlijke personen aanvraag. De rest is aan het procederen tegen allerhande BV's. Wat denkt u dat de rest gaat doen ? Als die allerhande BV's geen vermogen hebben en failliet gaan dan zal iedereen ongetwijfeld de directeuren betichten van onbehoorlijk bestuur. De Curator zal daar maar al te graag in mee gaan, waardoor u met een (on)gerust hart achteraan kunt sluiten.
 11. Lijkt mij de eerste stap ... en veel logischer dan bellen, mailen en sms'en. Hij resideert toch nog wel ergens ? Wellicht dat deze fiscalist zich verslikt heeft in de complexiteit inzake de overgang van eenmanszaak naar BV ... en zich misschien wel accountant noemt, maar het niet is.
 12. Waarom? Omdat het natuurlijke personen betreft is het een uitstekend pressiemiddel tegen lage kosten. Het is niet een doel, maar ik ben bereid het risico te accepteren. Klopt ... niet geschoten is altijd mis. ... maar waarom zouden zij U wel gaan betalen als een faillissement, naar uw zeggen, vrijwel onafwendbaar is ? Als U een steunvordering krijgt, dan zullen zij eerder degene die de steunvordering geeft betalen, waardoor u weer alleen voor de Rechtbank staat ... en wel omdat het meestal om kleinere vorderingen gaat dan die van U. Laat u ook ons ook weten hoe het is afgelopen ?
 13. Gaat ‘m niet worden ... Afgezien van de Belastingdienst, de Bank en het UWV, is het niet zo dat wie het eerst komt het eerst geld krijgt ... het is gewoon de kruimels uit pot verdelen die de eerste drie overlaten. U spreekt over directie ... betekent dat de VOF bestaan uit BV’s als vennoten ?
 14. Op vele vragen, die bij herhaling in HL worden gesteld, zijn de antwoorden dikwijls op de partner-sites te vinden. Als duidelijker (en actief) naar het bestaan van deze sites wordt verwezen, kan dat verlichtend werken voor de vragenbeantwoorders alhier. Ik benadruk het woordje kan want het stellen van een vraag is nog altijd makkelijker dan het zoeken naar het antwoord. aanvulling ... er is overigens nog genoeg ruimte over in de rechterkolom om de partner-banner aldaar toe te voegen. Het moet technisch ook mogelijk zijn om de informatie in de rechterkolom met het scrollen mee te laten bewegen, waardoor deze altijd in beeld blijft. vraagje ... waarom is de regelafstand in de rechterkolom zo groot ?
 15. Het gaat er steeds meer op lijken dat de infobanner met "Onze Partners" onderaan de pagina's niet of nauwelijks wordt gezien, laat staan aangeklikt en gelezen. Kan deze infobanner niet links van de tekstkolom worden geplaatst ... dus drie kolommen in plaats van de huidige twee ?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept