Ga naar inhoud

Wouter Hol

Moderator
 • Aantal berichten

  3017
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

292

Persoonlijke info

Registratie

 • Hoe heb je ons gevonden:
  via een kennis
 • Jij bent:
  anders
 • Tot welke leeftijdsgroep behoor je?
  ^25-30
 • Je bent voornamelijk geïnteresseerd in:
  ondernemen algemeen

Bedrijfsinfo

 • Bedrijfs- of organisatienaam
  Kabeltje.com
 • Adres
  Newtonstraat 46, Heerhugowaard, 1704SB, Nederland
 • Telefoonnummer
  0226 752577
 • Websiteadres

Visie op

 • Ik zoek mensen die
  mij kunnen vertellen wat ik in dit vakje in zal gaan vullen.

Recente bezoekers van dit profiel

Het recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Op de website van de Belastingdienst waar ik naar toe linkte worden de meeste van de vragen die je hier stelt wel degelijk behandeld. Eventueel is ook het Handboek Ondernemen een goede start voor de basisbeginselen van ondernemen; gezien je vraagstelling hier vermoed ik dat je van nog meer dingen niet weet waar je als ondernemer wel van zou moeten weten.
 2. Lees Zakendoen met het buitenland even.
 3. Als ik het dus goed begrijp heb jij de naam van hun concurrent vastgelegd en willen ze dus dat jij die naam laat varen. Dat is voor hen niet een al te best uitgangspunt volgens mij. Maar die concurrent zou eventueel wel een prima basis hebben om die domeinnaam van jou te vorderen.
 4. Het enkele feit dat een domeinnaam (ook) een merknaam bevat wil nog niet zeggen dat de houder van die merknaam recht heeft op die domeinnaam. Wat is jouw bedoeling met de website? Wil je producten van dat merk gaan verkopen of iets anders dat verband houdt met dat merk er op gooien? In dat geval kan het wel zijn dat je verkeerd bezig bent. Als jij iets wilt doen wat niets met dat merk te maken heeft dan zou het best kunnen zijn dat jij prima die domeinnaam mag gebruiken.
 5. Het stranden van een huwelijk heeft verstrekkende gevolgen voor de onderneming. Daarnaast heeft de TS blijkens zijn reactie nog veel meer advies nodig want er zijn wat vreemde zaken aan de hand; hij factureert vanuit zijn VOF terwijl de activiteiten in de BV plaats vinden. Ik sluit mij aan bij Highio zijn reactie; zorg dat je goed bijgestaan wordt door een fiscalist/accountant mbt je huidige activiteiten en door een jurist voor de (aanstaande) echtscheiding.
 6. Dit is nog niet besloten. Pas als de Eerste en Tweede Kamer akkoord gegaan zijn, gaat dat naar 9% https://www.ondernemersplein.nl/ondernemen/belastingen/verhoging-lage-btw-tarief-van-6-naar-9/
 7. Wouter Hol

  Wouter Hol

 8. Wouter Hol

  We hebben nieuwe moderatoren

  Hallo allemaal
 9. Wouter Hol

  Het centrale topic voor melden bugs op Higherlevel.nl

  De comments op de V&A zijn niet gemigreerd.
 10. Wouter Hol

  Het centrale topic voor melden bugs op Higherlevel.nl

  De gebruikersnaam is blijkbaar teruggezet als schermnaam. Op het oude forum had je je gebruikersnaam maar kon je die aanpassen naar een andere schermnaam. In het nieuwe forum zijn er geen gebruikersnamen meer; je dient in te loggen met je emailadres. De gebruikersnamen van het oude forum zijn in het nieuwe forum als schermnaam gebruikt. Dit is inderdaad door de gebruiker zelf aan te passen. Een bericht aanpassen kan overigens met de wijzig knop links onder het bericht.
 11. Ziet er goed uit! Zie dat er in de profielpagina's een en ander gewijzigd is. Oa. de geboortedatum is nu opeens publiek. (of was dat al zo?) Die zou je misschien standaard willen afschermen. Ook de links naar de socials doen het nog niet (of vereisen die nu een volledige url ipv. de gebruikersnaam?)
 12. Wouter Hol

  Tony's Chocolonely bij Aldi (grijze handel)

  Op zich begrijp ik de reactie van Tony's wel. Nu de Aldi de repen onder kostprijs verkoopt wilt Appie opeens ook minder betalen "want Aldi heeft ze toch ook goedkoop?". In tegenstelling tot bij veel andere producten, wil je bij chocolade eigenlijk geen race naar de bodem met de kostprijs. Dat werkt namelijk slavernij, uitbuiting en dergelijk in de hand. En dat is nou juist precies datgene wat Tony's tegen wilt gaan.
 13. Wouter Hol

  Hoe kom ik aan startkapitaal voor opzetten internetbedrijf?

  Je zegt dat je websites maakte en gemiddeld tussen de 5000 en 10000 euro per maand verdiende. Nu heb je dus blijkbaar geld nodig waar je voorheen slechts 2 goede maanden voor zou hoeven werken om dat bij elkaar te sparen. Wat houd je nu precies tegen om niet gewoon te beginnen met het maken van websites om het bedrag van 20000 euro in een paar maandjes weer bij elkaar te verdienen?
 14. Wouter Hol

  Oude B.V. in gebruik nemen

  Waarom wil je daar een BV voor gebruiken? Je weet blijkbaar nu al dat je jezelf geen normaal DGA salaris kan betalen, dus de logica daarachter ontgaat mij volledig. Als ik jouw verhaal zo lees dan zou je gewoon een eenmanszaak kunnen beginnen. En die BV die je nu op de plank hebt liggen zou je gewoon kunnen opdoeken.
 15. Eskimo Callboy en Atilla en mogelijk zelfs The Browning in de Melkweg. Die laatste staat wel op de posters maar Melkweg heeft die niet op de agenda/timetable vermeld.

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké