Jump to content

Derek-Jan

Legend
 • Content Count

  417
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  46-50
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen

Company info

 1. Ik ben vorig jaar ook een webshop begonnen. Tijdens het bouwen van mijn shop ben ik fabrikanten gaan aanschrijven met het verhaal dat ik graag hun product in mijn shop wilde hebben. De meeste reageerden positief en ik had het geluk dat ik niet verplicht was grote afnames te doen. Een aantal producenten werken met een distributeur en ze verwezen mij gewoon door. In jouw geval zou ik gewoon de fabrikant aanschrijven en vragen wie de distributeur is in jouw regio. Nee heb je en ja kan je krijgen. Soms moet je wel een lange adem hebben, ik ben nu dik 5 maanden bezig geweest met 1 merk en uiteindelijk een overeenkomst gesloten direct met de fabrikant. Maar ik heb ook al een merk gehad wat gewoon zei dat ze mij niet wilden leveren omdat hun merk al voldoende vertegenwoordigd is op de markt.
 2. Ik begrijp het volledig maar ik heb wellicht iets gevonden waarmee het wellicht wel gaat, ik zal na de feestdagen er nog een mailtje aan wagen richting jullie. Ik hoopte eigenlijk op een reactie hier van een gebruiker die tegen hetzelfde probleem aangelopen was als ik....
 3. Klantenservice 2.0 ! Zo was het mij ook uitgelegd door jou collega. Er worden nu ook mailtjes verstuurd vanuit Picqer dus mijn klant krijgt wel een tracking code maar het was netter als het via mijn shop zou gaan. Waarom bieden jullie geen plugin die dit opvangt ? Of is die markt te klein? Ik ben best bereid om hier een normaal bedrag voor te betalen ( 50 a 100 euro is redelijk voor zoiets ) want zelf ontwikkelen voor 1 shop is een stuk duurder.
 4. De fout zit niet bij de plug-in, het gaat fout bij het verzenden van de tracking code vanuit Picqer naar Woocommerce. Picqer ondersteund alleen standaard Woocommerce functionaliteiten en de tracking code behoort niet tot de standaard. Hij word dus wel naar de shop gestuurd maar komt binnen als een notitie bij de bestelling. De plugin kan dit niet lezen. Installeer ik een andere plugin dan heb ik nog steeds hetzelfde probleem. De plugin zorgt ervoor dat de status van de bestelling gewijzigd word naar verzonden en er een mail verstuurd word naar de klant met de mededeling dat zijn pakket verzonden is met daarin de tracking code, tevens kan de klant in zijn klantenportaal ook de tracking code terug vinden. Nu moet ik, als ik mijn klant deze functionaliteit wil bieden, de tracking code handmatig kopieeren en dat wil ik niet. Picqer kan zelf ook een mail versturen met daarin die code maar dan heb ik hem nog steeds niet in mijn klantenportaal staan. Ik wil graag alle communicatie vanuit 1 kanaal, mijn shop. Maar misschien is er hier een gebruiker die hiervoor een oplossing heeft gevonden?
 5. Mijn shop werkt prima met Picqer, het is alleen de tracking code die niet goed binnenkomt en daar zoek ik een oplossing voor. Ondersteuning vanuit Picqer is prima maar men kan mij niet helpen omdat ze geen externe plugins ondersteunen dus zoek ik iemand die hetzelfde probleem heeft en daar een oplossing voor heeft gevonden. Een externe ontwikkelaar is een eventuele volgende stap.
 6. Iemand hier die werkt met Picqer en Woocommerce, eventueel via een fulfilment partij ? Ik heb een technische vraag waar ik bij Picqer niet uit kom. Ik krijg namelijk de Trackingcode vanuit Picqer niet op de juiste plaats in binnen Woocommerce. Gevolg hiervan is is dat ik een handmatige handeling moet doen ( copy - paste ) wat volgens mij niet de bedoeling kan zijn in een automatisch systeem. De vraag is gesteld aan Picqer echter die ondersteunen geen externe plugins, maw ze weten het eigenlijk niet.
 7. Ruben had begin dit jaar voor mij een stukje software gemaakt en omdat ik nu tegen wat vragen aanliep stuurde ik hem deze week een mailtje..... Hij had mij eerder wel verteld dat hij wat persoonlijke problemen had, het hele traject verliep dan ook niet zoals ik gepland had maar daarvoor had ik wel begrip. Heel vreemd om dan ook een mailtje terug te krijgen met de mededeling dat Ruben er niet meer is. Ik ben een paar keer heel pissig op hem geweest, omdat er geen reactie kwam en zo, en omdat het allemaal zo lang duurde ondanks dat ik hem vooraf betaald had... Ik gaf hem het voordeel van de twijfel omdat hij hier een goede reputatie had. Toen belde hij op een gegeven moment om z'n situatie uit te leggen, dat het beter ging..... Hij heeft in ieder geval bij mij iets afgeleverd waar elke dag een paar duizend kinderen online plezier aan beleven, laat het een kleine troost zijn voor zijn nabestaanden.
 8. Voorzichtig zijn met je tactiek op het net te plaatsen, de tegenpartij leest hoogstwaarschijnlijk mee.
 9. In Bristol, UK is een aantal jaren geleden de pier afgebrand. Even googelen leert mij dat ze die herbouwd hebben voor 39 miljoen pond wat men blijkbaar niet teveel vond. Er zijn nog meer pieren in de wereld, zie wiki voor een mooi overzicht ter inspiratie : http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_piers Ik kan mij persoonlijk geen Scheveningen voorstellen zonder pier. De paar keer dat ik dan ook in Scheveningen was heb ik altijd voet gezet op de pier. Het idee van Espen spreekt mij wel aan, voor de (dagjes)boottoerist is het toch een mooiere aankomst aan zo'n pier dan in de visserijhaven of nog verder weg, Hoek van Holland. Het lijkt me een ideale manier voor bv de Engelsen om met een snelle catamaranferry een dagje te komen shoppen. (of opstappen in Rotterdam en even via het water naar Scheveningen).
 10. Als Axel niet te ver uit de buurt is, zou ik eens contact opnemen met Saman Daar heb ik al mijn verzekeringen lopen en wel eens heel vaag over een rechtsbijstand gehad maar nadat ik daar vorig jaar een akkefietje had met een reisverzekering eigenlijk niet verder meer op in gegaan. Mag ik uit jouw suggestie concluderen dat zij kennis van mkb-zaken hebben?
 11. Bedankt voor je reactie, ik zal eens rondkijken in mijn regio voor een goede adviseur.
 12. Ik ben zowel in loondienst als zelfstandig ondernemer. Mijn onderneming drijf ik in Nederland onder Nederlands recht echter ben ik in loondienst buiten Nederland. Nu wil ik al geruime tijd een rechtsbijstandsverzekering voor als ik onverhoopt toch eens in een juridische discussie kom met een leverancier of afnemer. Maar nu is mij ook geadviseerd om voor mijn huidige baan een rechtsbijstandsverzekering te nemen in geval ik voor de gevolgen van mijn handelen aansprakelijk gesteld word. Daarnaast heb ik nog wat onroerend goed in de verhuur wat ook nog wel eens een probleem kan opleveren. Nu is dit alles afzonderlijk wel in te dekken, daar hangt natuurlijk een prijskaartje aan en ook kan dit conflicten opleveren. Ik zou dit dus graag bij één maatschappij onder willen brengen tegen een acceptabel tarief. Kan iemand mij een maatschappij aanbevelen die dit in z'n pakket heeft?
 13. Ik werk met Zanox als affiliate. Misschien kun je zelf eerst eens aangeven wat je wilt gaan doen met/via Zanox. Je spreekt over kleding verkopen, wel of geen website, kvk inschrijving etc. waardoor ik de indruk heb dat je Zanox wilt gebruiken om je potentiele klanten te bereiken op een manier waarbij je alleen betaalt voor gemaakte omzet? Als je daar duidelijk over bent zijn er hier wel ondernemers die je daar in kunnen adviseren.
 14. Iemand ervaring met het aanvragen van een vergunning voor de vrijstelling van bpm bij het gebruik van een buitenlands gekentekende auto? Aangezien het bij mij om een nieuwe auto gaat in het hogere segment zou het wel fijn zijn als ik vooraf kan inschatten of ik uberhaupt vrijstelling krijg. Ik voldoe aan alle gestelde regels maar weet dus niet of er dan nog haken en ogen zijn. Heb met de betreffende afdeling gebeld bij de belastingdienst om te vragen of ik ook een aanvraag kan doen zonder kenteken gegevens op te geven maar dit is niet mogelijk. Je kan pas aanvragen als je de auto al hebt (aangezien je een kenteken door moet geven).
 15. Misschien is luchtvracht een optie? Er worden veel Nederlandse versproducten via de lucht getransporteerd naar alle uithoeken in de wereld dus zal er vanuit Turkije via eventueel een Europese hub best iets te regelen zijn. Luchtvracht is echter wel een dure vorm, maar wel snel. Wegtransport kun je vergeten voor wat betreft een rechtstreekse verbinding tussen Turkije en Marokko. Wel is Tanger een betere bestemming dan Casablanca omdat het grooste deel van het wegvervoer naar Marokko via Tanger het land binnen komt. Vervoerders die én Marokko én Turkije aandoen zijn oa De Lely in Geldermalsen / Maes in Dendermonde / Widem-Wima in Menen Je zou dus ook kunnen beginnen met kleine maar duurdere hoeveelheden vanuit België te importeren om dan later als het loopt een traffiek op te zetten vanuit Turkije. Ofwel via reefer containers ofwel een Turkse vervoerder die een volle vracht naar Marokko brengt.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept