Jump to content

Derek-Jan

Legend
 • Content Count

  411
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18

Personal info

Register

 • You are:
  ondernemer
 • What age group do you belong to?
  46-50
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen

Company info

 1. Derek-Jan

  Derek-Jan

 2. Ruben had begin dit jaar voor mij een stukje software gemaakt en omdat ik nu tegen wat vragen aanliep stuurde ik hem deze week een mailtje..... Hij had mij eerder wel verteld dat hij wat persoonlijke problemen had, het hele traject verliep dan ook niet zoals ik gepland had maar daarvoor had ik wel begrip. Heel vreemd om dan ook een mailtje terug te krijgen met de mededeling dat Ruben er niet meer is. Ik ben een paar keer heel pissig op hem geweest, omdat er geen reactie kwam en zo, en omdat het allemaal zo lang duurde ondanks dat ik hem vooraf betaald had... Ik gaf hem het voordeel van de twijfel omdat hij hier een goede reputatie had. Toen belde hij op een gegeven moment om z'n situatie uit te leggen, dat het beter ging..... Hij heeft in ieder geval bij mij iets afgeleverd waar elke dag een paar duizend kinderen online plezier aan beleven, laat het een kleine troost zijn voor zijn nabestaanden.
 3. Voorzichtig zijn met je tactiek op het net te plaatsen, de tegenpartij leest hoogstwaarschijnlijk mee.
 4. In Bristol, UK is een aantal jaren geleden de pier afgebrand. Even googelen leert mij dat ze die herbouwd hebben voor 39 miljoen pond wat men blijkbaar niet teveel vond. Er zijn nog meer pieren in de wereld, zie wiki voor een mooi overzicht ter inspiratie : http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_piers Ik kan mij persoonlijk geen Scheveningen voorstellen zonder pier. De paar keer dat ik dan ook in Scheveningen was heb ik altijd voet gezet op de pier. Het idee van Espen spreekt mij wel aan, voor de (dagjes)boottoerist is het toch een mooiere aankomst aan zo'n pier dan in de visserijhaven of nog verder weg, Hoek van Holland. Het lijkt me een ideale manier voor bv de Engelsen om met een snelle catamaranferry een dagje te komen shoppen. (of opstappen in Rotterdam en even via het water naar Scheveningen).
 5. Als Axel niet te ver uit de buurt is, zou ik eens contact opnemen met Saman Daar heb ik al mijn verzekeringen lopen en wel eens heel vaag over een rechtsbijstand gehad maar nadat ik daar vorig jaar een akkefietje had met een reisverzekering eigenlijk niet verder meer op in gegaan. Mag ik uit jouw suggestie concluderen dat zij kennis van mkb-zaken hebben?
 6. Bedankt voor je reactie, ik zal eens rondkijken in mijn regio voor een goede adviseur.
 7. Ik ben zowel in loondienst als zelfstandig ondernemer. Mijn onderneming drijf ik in Nederland onder Nederlands recht echter ben ik in loondienst buiten Nederland. Nu wil ik al geruime tijd een rechtsbijstandsverzekering voor als ik onverhoopt toch eens in een juridische discussie kom met een leverancier of afnemer. Maar nu is mij ook geadviseerd om voor mijn huidige baan een rechtsbijstandsverzekering te nemen in geval ik voor de gevolgen van mijn handelen aansprakelijk gesteld word. Daarnaast heb ik nog wat onroerend goed in de verhuur wat ook nog wel eens een probleem kan opleveren. Nu is dit alles afzonderlijk wel in te dekken, daar hangt natuurlijk een prijskaartje aan en ook kan dit conflicten opleveren. Ik zou dit dus graag bij één maatschappij onder willen brengen tegen een acceptabel tarief. Kan iemand mij een maatschappij aanbevelen die dit in z'n pakket heeft?
 8. Ik werk met Zanox als affiliate. Misschien kun je zelf eerst eens aangeven wat je wilt gaan doen met/via Zanox. Je spreekt over kleding verkopen, wel of geen website, kvk inschrijving etc. waardoor ik de indruk heb dat je Zanox wilt gebruiken om je potentiele klanten te bereiken op een manier waarbij je alleen betaalt voor gemaakte omzet? Als je daar duidelijk over bent zijn er hier wel ondernemers die je daar in kunnen adviseren.
 9. Iemand ervaring met het aanvragen van een vergunning voor de vrijstelling van bpm bij het gebruik van een buitenlands gekentekende auto? Aangezien het bij mij om een nieuwe auto gaat in het hogere segment zou het wel fijn zijn als ik vooraf kan inschatten of ik uberhaupt vrijstelling krijg. Ik voldoe aan alle gestelde regels maar weet dus niet of er dan nog haken en ogen zijn. Heb met de betreffende afdeling gebeld bij de belastingdienst om te vragen of ik ook een aanvraag kan doen zonder kenteken gegevens op te geven maar dit is niet mogelijk. Je kan pas aanvragen als je de auto al hebt (aangezien je een kenteken door moet geven).
 10. Misschien is luchtvracht een optie? Er worden veel Nederlandse versproducten via de lucht getransporteerd naar alle uithoeken in de wereld dus zal er vanuit Turkije via eventueel een Europese hub best iets te regelen zijn. Luchtvracht is echter wel een dure vorm, maar wel snel. Wegtransport kun je vergeten voor wat betreft een rechtstreekse verbinding tussen Turkije en Marokko. Wel is Tanger een betere bestemming dan Casablanca omdat het grooste deel van het wegvervoer naar Marokko via Tanger het land binnen komt. Vervoerders die én Marokko én Turkije aandoen zijn oa De Lely in Geldermalsen / Maes in Dendermonde / Widem-Wima in Menen Je zou dus ook kunnen beginnen met kleine maar duurdere hoeveelheden vanuit België te importeren om dan later als het loopt een traffiek op te zetten vanuit Turkije. Ofwel via reefer containers ofwel een Turkse vervoerder die een volle vracht naar Marokko brengt.
 11. Neem even contact op met Peter van www.bikershome.net Hij zit in Ouarzazate en kan je wellicht helpen. Doe hem zeker de groeten van mij.
 12. Ik heb ooit wat meer geduld gehad dan deze legercommandant, maar ik heb dan ook nooit iets van je mogen ontvangen. Zelfs nadat ik van mijn kant wegens het niet leveren de opdracht annuleerde heb ik geen enkele reactie van je mogen ontvangen. Misschien je interne procedures eens aanpassen, zeker als je bang bent voor negatieve feedback.
 13. Je gaat gezellig mee op vakantie ? Ik vind je borg erg aan de hoge kant, stel dat ik één week wil huren dan betaal ik minimaal 175 euro. Echter moet ik nog wel even 575 euro borg storten. Geld waar ik op dat moment op mijn vakantie niets aan heb. Verder stel ik mij vragen bij de verzekering. Als ik met een huur object een probleem heb dan verschuif ik dat probleem naar de verhuurder. In jouw geval moet de huurder het blijkbaar maar uitzoeken. Komt niet erg klantvriendelijk over. Is je caravan wel verzekerd bij verhuur? En wat doe je als een huurder het zaakje total-los rijd en jij hebt aansluitend boekingen? Zomaar even wat gedachten die bij mij opkomen. Wat de linkjes betreft : het is voor google beter om tekst te gebruiken ipv plaatjes. Tekst indexeert beter. Plaatjes maken je site ook langzamer. Kijk anders eens naar Wordpress of Joomla om je site te bouwen. Veel handiger en je hebt geen kennis van html nodig. Ook is het maken van wijzigingen zo gebeurt.
 14. Er kan niet aandacht genoeg besteed worden aan dit onderwerp. Starters krijgen allerlei informatie aangereikt behalve hetgeen ze eigenlijk ook niet willen horen, wat komt er over je heen als het helemaal fout gaat. Je start natuurlijk niet voor jezelf om er vanuit te gaan dat het fout gaat, maar het is wel prettig dat je weet wat te doen mocht het om welke reden dan ook wel fout gaan. Ik las vandaag ergens een stuk dat een groot percentage faillissementen gewoon voorkomen had kunnen worden door tijdig de juiste kennis erbij te halen. Een faillissement kost niet alleen de crediteuren geld maar de hele maatschappij kost het direct of indirect geld. En wat dit forum betreft, niet iedereen is even handig met internet en niet iedereen heeft deze geweldige bron van informatie gevonden voordat ze het nodig hadden.
 15. Ik werk met de zelfde software als jouw, wel de laatste versie. Heb jij die ook of werk je nog met het oude 12all ? Want dat scheelt nogal. Wat je zelf kunt doen is je software op een apart ip adres zetten, zo heb je in iedergeval geen problemen met andere websites die op dezelfde server staan (in geval van shared hosting). Verder kun je in het programma al testen hoe spammerig de mail is, er zit een antispam controle ingebouwd. Er zijn een aantal richtlijnen hoe je je mails het beste kunt opstellen (even googelen) en natuurlijk ben je afhankelijk van de ontvanger of deze afbeeldingen accepteert. Zoniet kun je niet meten of men de mail opent of niet. Zorg dat je adressen dubbel optin zijn, dan is de kans groter dat men de mail ook leest. Tenslotte heeft men toestemming gegeven. Ik vind de software gewoon erg goed en met het juiste gebruik ervan kun je er heel veel mee.

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept