Jump to content

ChinaTradeConsult

Legend
 • Content Count

  725
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

ChinaTradeConsult last won the day on January 18 2019

ChinaTradeConsult had the most liked content!

Community Reputation

66

Personal info

 • You are:
  maak een keuze
 • Gender
  Man
 • Address
  Saturnusstraat 1, Oss, NB, 5345 LA, Netherlands
 • Country
  Nederland
 • First name
  René
 • Last name
  van Weert
 • Company or organization name
  China Trade Consult
 • Website address
 • How did you find us:
  maak een keuze

Register

 • What age group do you belong to?
  51 >
 • You are primarily interested in:
  commercie en marketing
  internationaal ondernemen

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  Mij wat kunnen leren.
 • My opinion about entrepeneurship
  Alleen aan beginnen als je bereid bent keihard te werken, weet dat er veel risico's aan verbonden kunnen zijn en je een enorme verantwoording tegenover je personeel hebt.

  Er vliegen geen gebraden ganzen rond. Ook niet in China.
 • My opinion about innovation
  Onontbeerlijk. Stilstand is achteruitgang.
 1. Top antwoord Cosara ! Aan TS: Als je hier al problemen mee hebt, wens ik je voor de toekomst veel succes en je klanten veel geluk.
 2. TS plaatste zijn eerste bericht op 11.07.2020 en het laatste bericht, voordat Ties vandaag reageerde, was van Bert op 12.07.2020. Als het nog actueel is, wil ik ook mijn steentje nog bijdragen. Een kwaliteitscontrole is zeker bij een eerste bestelling op zijn plaats en, afhankelijk van het soort product dat je koopt, ook bij verdere bestellingen. Naast alle goede adviezen die je al gekregen hebt, nog een belangrijk advies: betaal nooit het hele bedrag van de rekening voordat je zeker weet dat de inspectie het gewenste resultaat heeft opgeleverd. Bij EXW zal de leverancier de volle
 3. Zojuist gebeld door +31 30 266 9678, MKB Click Service, met een l.lverhaal over pilot met Google en meer van die onzin. Ze proberen het toch telkens weer.
 4. Markilanoz heeft gelijk als hij zegt dat Jan en alleman monsters bestelt en dan niks meer van zich laat horen. Om dit soort "koopjesjagers" eruit te filteren, moet je voor monsters zelfs vaak meer betalen dan wanneer je een normale order plaatst. Bovendien is niet alles in China zo goedkoop dat ze iedereen zomaar gratis monsters kunnen aanbieden. Als ik voor een klant bv monsters van mobiele airco's van USD 115,- per stuk nodig heb, zullen ze die echt niet gratis aanbieden. Verder: verzendkosten hebben niets met de waarde van de inhoud van een pakket te maken (tenzij je de zending
 5. Wil je lege containers exporteren of heb je containers nodig om daarin goederen te exporteren? Als het eerste het geval is, waarom koop of huur je ze dan niet in Marokko? Als het laatste het geval is, en je ze alleen voor transport van goederen nodig hebt, moet je eens bij een vervoerder in de buurt navragen wat het transport van je goederen gaat kosten. Dan heb je zelf verder niks met koop of huur van containers te maken.
 6. Dat kun je zo niet zeggen. Als er BTW over de zending is berekend, is de waarde boven Euro 150,- geschat. In dat geval kan het best zijn dat een gedeelte van deze Euro 65,31 invoerrechten zijn. Je zult dus echt DHL om een specificatie moeten vragen.
 7. Geldt deze grens van Euro 150,- ook voor dumpingheffing?
 8. Hallo Anoniem657 Onder de balk "BTW" staat "Import Taxes". Je zou dus denken, dat die Euro 65,31 enkel de BTW is over de waarde van de goederen. Aangezien je echter maar voor Euro 116,- besteld hebt, zou de BTW maar Euro 24,31 moeten zijn. De rest, Euro 58,55 is dan waarschijnlijk het bedrag voor de Invoerrechten. Maar dat lijkt me ook onwaarschijnlijk tenzij je iets gekocht hebt, waar een dumpingheffing over wordt geheven (fietsen bijvoorbeeld). Je kunt het beste DHL een specificatie van de Import Taxes vragen. Je mag alleen de BTW als voorheffing aftrekken. Niet de invoerrechten.
 9. Gelukkig heb ik zelf geen vooroordelen en ben ik er ook niet gevoelig voor als andere een vooroordeel over mij hebben.
 10. Er staat niet specifiek "Huishoudinkomen" en aangezien er geen vermogens- en partnertoets wordt toegepast, lijkt het me logisch, dat hier het door zelfstandige arbeid verkregen persoonlijke inkomen van de ZZP'er wordt bedoeld. Met "huishoudsituatie" kan ik me alleen iets zoals gezinssamenstelling voorstellen.
 11. Zie KVK website TOZO en dan met name "Wat houdt de regeling in" voor wat betreft de vermogens- en partnertoets en "Wat zijn de voorwaarden" voor wat betreft de leeftijdsrestricties.
 12. Dan meet je met 2 maten omdat er bij de ondersteuning van ZZP'ers geen sprake is van een vermogens- of partnertoets. Die ZZP'ers hebben eventueel ook een inkomen maar komen wél in aanmerking. Bovendien kun je niet zeggen dat iemand iets aan inkomen heeft als de AOW gedeeltelijk of volledig gebruikt moet worden om hoge vaste lasten voor de onderneming te dekken.
 13. De groep die jij bedoelt Norbert zal niet door de Corona crisis in moeilijkheden zijn gekomen maar een chronisch tekort aan geld hebben vanwege een verkeerd bestedingspatroon. Ik bedoel dus duidelijk degene die, ondanks het feit dat hij van zijn verdiende rust mag genieten, om welke reden dan ook doorwerkt en nog een actieve bijdrage levert aan de welvaart.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept